Laptoptan art arda bip sesi geliyor

Taeones

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1, 2020 - 16 GB
Meslek
Lisans Öğrencisi
Merhaba, laptoptan 2-3 kere art arda bip sesi geliyor. Bilgisayar bip sesinde kısa bir saniye donup tekrardan kendine geliyor. Çözümü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar özelliklerinizi veya sese dair bir kayıt vermeden, bilgisayardan bip bip geliyor deyip yardım istiyorsunuz. Rica etsem bilgisayar özelliklerinizi yazabilir misiniz?

Bip sesleri nasıl geliyor uzunluğu ve sıklığı ne bize bir video atarsanız daha kolay yardımcı oluruz.

Bip sesleri nasıl geliyor uzunluğu ve sıklığı ne bize bir video atarsanız daha kolay yardımcı oluruz.
Arada sırada geliyor çok kısa bir uzunluğu var 3 kere ötüyor aynı anda video atamıyorum.

Arada sırada geliyor çok kısa bir uzunluğu var 3 kere ötüyor aynı anda video atamıyorum.
Yani bilgisayarı kullandığında aniden oluyor ondan dolayı ses kaydı atsam da bip sesinin tekrar ne zaman geleceğini bilmiyorum.

Bilgisayar özelliklerinizi veya sese dair bir kayıt vermeden, bilgisayardan bip bip geliyor deyip yardım istiyorsunuz. Rica etsem bilgisayar özelliklerinizi yazabilir misiniz?
Elbette
Model: Casper Nirvana c650
Ram: 4 Gb
İşlemci: İntel Core i5 8.Nesil
Ekran kartı: Nvidia Geforce mx940

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…