Laptoptan bip sesi geliyor

MstfYsl

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Bir iki gün önce bilgisayarım ile alakalı bir iki video izledim. Aynı modelde olan özellikleri denerken bilgisayarın ayarlarında bozulmalar oldu sanırım.
Windows 8 kullanıyorum. Ara ara başlangıç ekranına gönderiyor beni aynı zamanda da ekran parlaklığını azaltıyor bunları pek aldırış etmedim ama 2 defadır bip sesi çıkarıyor.
"1 uzun bip" sesi geliyor. Yaklaşık 1-2 sn gibi bir süre geliyor ses. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız.
Asus N550JX kullanıyorum. Şimdi bilgisayar hiç açılmıyor.
Batarya cihaza gömülü olduğu için çıkartamıyorum. Sanki elektrik almıyor gibi hiç tepki vermiyor.

Biraz araştırdım ama net bir sonuca ulaşamadım. Güç tuşuna basılı tutarak açmayı deneyin. Önce 30sn, açılmazsa 1dk. Bellekleri ayrı ayrı deneyin. Tek slot yüklü ise, boştaki slota takıp deneyin.

Cihazın garantisi devam ettiği için fazla işlem yapamadım. Yetkili servis ile denediklerimizden yola çıkarak anakarttan şüphelendik. Garantiye göndereceğim. Sizin önerdiklerinizi de denedik ama sonuç olumsuz. İlginiz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı