M Mugg Lee Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Selamünaleyküm. Masaüstü bilgisayarımın HDD'si yanmış ve evde bir laptop var. Acaba laptopdakini söksem ve masaüstüne taksam çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Selamünaleyküm. Masaüstü bilgisayarımın HDD'si yanmış ve evde bir laptop var. Acaba laptopdakini söksem ve masaüstüne taksam çalışır mı?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 9 Ekim 2022 #2 Çalışır.
Lian_Li Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 404 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Çalışır. Fakat masaüstündeki büyük ihtimalle 7200 RPM, laptoplardaki 5400 RPM oluyor hız biraz düşer ama çalışır.
Çalışır. Fakat masaüstündeki büyük ihtimalle 7200 RPM, laptoplardaki 5400 RPM oluyor hız biraz düşer ama çalışır.
I impulxtv Centipat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 Evet laptop HDD'ler 2.5 boyutunda olsa da HDD'nin arkasında bulunan PSU'dan gelen güç kablosu ve SATA kablosunu taktığınızda çalışır.
Evet laptop HDD'ler 2.5 boyutunda olsa da HDD'nin arkasında bulunan PSU'dan gelen güç kablosu ve SATA kablosunu taktığınızda çalışır.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #5 magicspears dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... Laptop HDD'leri sata ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak?
magicspears dedi: Çalışır. Genişletmek için tıkla... Laptop HDD'leri sata ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 9 Ekim 2022 #6 Cihen dedi: Laptop HDD'leri sata ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak? Genişletmek için tıkla... Hdd sata ise bağlanıyor. Sata olmasa bile yine de bağlanır.
Cihen dedi: Laptop HDD'leri sata ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak? Genişletmek için tıkla... Hdd sata ise bağlanıyor. Sata olmasa bile yine de bağlanır.
Lian_Li Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 404 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #7 Cihen dedi: Laptop HDD'leri SATA ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak? Genişletmek için tıkla... Ben şu anda laptoptan çıkardığımı kullanıyorum.
Cihen dedi: Laptop HDD'leri SATA ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak? Genişletmek için tıkla... Ben şu anda laptoptan çıkardığımı kullanıyorum.
I impulxtv Centipat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #8 Cihen dedi: Laptop HDD'leri SATA ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak? Genişletmek için tıkla... Resme bakabilirsiniz sol taraftaki SATA kablosu girişi sağ taraftaki de PSU'dan gelen kablonun takılacağı yer. Dosya Ekleri image.jpg 79 KB · Görüntüleme: 28
Cihen dedi: Laptop HDD'leri SATA ile bağlanmıyor, masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacak? Genişletmek için tıkla... Resme bakabilirsiniz sol taraftaki SATA kablosu girişi sağ taraftaki de PSU'dan gelen kablonun takılacağı yer.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #9 magicspears dedi: Hdd sata ise bağlanıyor. Sata olmasa bile yine de bağlanır. Genişletmek için tıkla... Eski bir laptop içinden pinler ile bağlanan HDD çıkarmıştım, başka bir alternatifi olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.
magicspears dedi: Hdd sata ise bağlanıyor. Sata olmasa bile yine de bağlanır. Genişletmek için tıkla... Eski bir laptop içinden pinler ile bağlanan HDD çıkarmıştım, başka bir alternatifi olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim.
M Mugg Lee Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #10 Lian_Li dedi: Ben şu anda laptoptan çıkardığımı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... peki bi yavaşlık varmı ?
Lian_Li dedi: Ben şu anda laptoptan çıkardığımı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... peki bi yavaşlık varmı ?