Lian_Li Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 404 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 Mugg Lee dedi: Peki bir yavaşlık var mı? Genişletmek için tıkla... Bir miktar daha yavaş ama benim için çok fark etmiyor Windows SSD'de kurulu. Mugg Lee dedi: Peki bir yavaşlık var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ve video depolamak için kullanılırsa sıkıntı olmuyor.
Mugg Lee dedi: Peki bir yavaşlık var mı? Genişletmek için tıkla... Bir miktar daha yavaş ama benim için çok fark etmiyor Windows SSD'de kurulu. Mugg Lee dedi: Peki bir yavaşlık var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ve video depolamak için kullanılırsa sıkıntı olmuyor.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 9 Ekim 2022 #12 Kasaya yerleştirmek içinde hdd kızağı satılır,bilgisayarcılarda. Alıp montajını yapabilirsiniz.
M Mugg Lee Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #13 Lian_Li dedi: Bir miktar daha yavaş ama benim için çok fark etmiyor Windows SSD'de kurulu. Fotoğraf ve video depolamak için kullanılırsa sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Lian_Li dedi: Bir miktar daha yavaş ama benim için çok fark etmiyor Windows SSD'de kurulu. Fotoğraf ve video depolamak için kullanılırsa sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
B blackofcloak Femtopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ekim 2022 #14 SATA port bağlantısı olan diskleri masaüstüne veya taşınabilir bilgisayarda kullanabilirsin.