Laptoptan garip sesler geliyor

utk1

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, bu sabah kalkıp bilgisayarı açtım, o sırada lavaboya gittim, yatağımda uzanmaya başladım, hiçbir sorun yoktu o sıralarda, bir anda laptoptan aşağıya koyduğum videodaki gibi garip sesler gelmeye basladi, sorun neden olabilir, ya da nasıl geçirebilirim (not: Ses arada sırada kaybolup düzeliyor, ve tekrardan başlıyor, laptopun fan ayarını en yuksek yapinca ses kayboluyor (emin değilim) ya da duyulmayacak şekilde fan sesi engelliyor. Bir de, videoda ses az gelmiş ama aslında o garip ses yuksek çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fana bir şey sürtüyor onun sesi bu. En son ne zaman sökülüp bakımı yapıldı?

Arka kapağı açıp bir fotoğraf atar mısınız bir şey sürtüyor gibi.

Henüz yapilmadi, bu hafta sonu temizletmeye goturecektim.

Bence cihazı kullanmadan çıkıyorsa pilini çıkartıp bırakın. Çünkü ısınmadan dolayı zamanla gevşek kalan vida varsa çıkıyor. Eğer içinde vida gezinip fana girdiyse kurtulup anakarta giderse kısa devre yaptırır. Risk almayın ve bakıma götürün.

Şuanda içini açamam, kenarda dursun bilgisayar, en yakın zamanda bakıma vereyim, zaten ısınıyor diye turbo modu kapatip kullaniyordum 10-20 derece dusuyordu, oda etki etmemis herhalde.

Fan çok tozlu veya temizlik yağ istiyor. Kontrol edilmeli.

Şu anda içini açamam, kenarda dursun bilgisayar, en yakın zamanda bakıma vereyim, zaten ısınıyor diye Turbo modu kapatip kullaniyordum 10-20 derece dusuyordu, oda etki etmemis herhalde.

Turbo modu kapatmak işlemci ve ekran kartı hızlarını kısar limitler. Daha düşük FPS verir ama daha az ısınmasını sağlar evet. Cihazın pili çıkıyor mu? Çıkabilen modelde çıkartın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…