1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 20 Ağustos 2022 #1 Laptopun klavyesinin sol tarafından ses geliyor. Ne sesi olduğunu çözemedim. Bu ne sesi olabilir? Fan sesinin arka planındaki sesten bahsediyorum. Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. voca.ro Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2022
Laptopun klavyesinin sol tarafından ses geliyor. Ne sesi olduğunu çözemedim. Bu ne sesi olabilir? Fan sesinin arka planındaki sesten bahsediyorum. Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. voca.ro
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 20 Ağustos 2022 #2 Bir tür ıslık gibi fanlar yüksek devir oluyor olabilir veya Choil Whine yapıyor olabilir.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 20 Ağustos 2022 #3 Yeniden başlatınca o ses azaldı. Şu an cızz diye bir ses çıkarıyor ve bu sesi sadece kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Muhtemelen önemsiz bir şey. Bildiğimiz tüketici tripleri işte
Yeniden başlatınca o ses azaldı. Şu an cızz diye bir ses çıkarıyor ve bu sesi sadece kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Muhtemelen önemsiz bir şey. Bildiğimiz tüketici tripleri işte