TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 26 Kasım 2020 #1 Yeni laptop aldık kuzenime. Dün Windows’u kurdum, driverları falan yükledim. Video ya da müzik açınca hoparlörden pıt diye ses geliyor. Driverlar da kurulu. Sorunu anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Yeni laptop aldık kuzenime. Dün Windows’u kurdum, driverları falan yükledim. Video ya da müzik açınca hoparlörden pıt diye ses geliyor. Driverlar da kurulu. Sorunu anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 26 Kasım 2020 #2 Hoparlörde sorun olabilir mi ?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Hoparlörde sorun olabilir.
A AWMLover Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #4 Aygıt yöneticisini aç. Oradan ses girişleri ve çıkışlarına tıkla. Hoparlöre tıkla ve oradan yeni bir hoparlör kur ve güncelle. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Aygıt yöneticisini aç. Oradan ses girişleri ve çıkışlarına tıkla. Hoparlöre tıkla ve oradan yeni bir hoparlör kur ve güncelle.
TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 26 Kasım 2020 #5 AWMLover dedi: Aygıt yöneticisini aç. Oradan ses girişleri ve çıkışlarına tıkla. Hoparlöre tıkla ve oradan yeni bir hoparlör kur ve güncelle. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam teşekkürler. Yalnız hocam hoparlör kur diye bir yok. Güncelleme var sadece.
AWMLover dedi: Aygıt yöneticisini aç. Oradan ses girişleri ve çıkışlarına tıkla. Hoparlöre tıkla ve oradan yeni bir hoparlör kur ve güncelle. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam teşekkürler. Yalnız hocam hoparlör kur diye bir yok. Güncelleme var sadece.