armes Centipat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 27 11 Ocak 2021 #1 Arkadaslar, hem laptop hem masaustu PC kulllaniyorum da Elgato'suz kaydi laptoptan alip oyunu masaustunden oynayabilir miyim? Boyle bir şey mumkun mu, nasıl yapabilirim?
Arkadaslar, hem laptop hem masaustu PC kulllaniyorum da Elgato'suz kaydi laptoptan alip oyunu masaustunden oynayabilir miyim? Boyle bir şey mumkun mu, nasıl yapabilirim?
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #2 Windows'un kendi yansıtma özelliği var ama nasıl çalışıyor bilmiyorum.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Capture Card ile olabilir. Başka yöntem yok sanırım.
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 11 Ocak 2021 #4 Eğer bilgisayarın iyi ise Discord'dan ekran ver. Laptop dan ise kayıt al. TeamViewer'da kullanabilirsin.
Eğer bilgisayarın iyi ise Discord'dan ekran ver. Laptop dan ise kayıt al. TeamViewer'da kullanabilirsin.
armes Centipat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 27 11 Ocak 2021 #5 xienion dedi: Eğer bilgisayarın iyi ise Discord'dan ekran ver. Laptop dan ise kayıt al. TeamViewer'da kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... TeamViewer iyi duruyor ins olur
xienion dedi: Eğer bilgisayarın iyi ise Discord'dan ekran ver. Laptop dan ise kayıt al. TeamViewer'da kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... TeamViewer iyi duruyor ins olur
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #6 armes dedi: TeamViewer iyi duruyor ins olur Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına dikkat et süreli ban yiyebilirsin.
armes dedi: TeamViewer iyi duruyor ins olur Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarına dikkat et süreli ban yiyebilirsin.