Laptoptan mobil veri çok tüketilir mi?

merTunaL0

Centipat
Daha fazla  
Laptoptan mobil veriye bağlanıp oyun oynamayı düşünüyorum. Bilenleriniz var mı bilmiyorum. DayZ oyununu oynayacağım. Şu anlık 25 GB internetim var ve nereden baksanız en az 3-4 saat bu oyunu oynayan birisiyim. Saatlik ne kadar mobil verimde harcama olur?

Ağ ve internet>gelişmiş ağ ayarları>veri kullanımı kısmından oyununuzun şimdiye kadar ne kadar harcadığına bakabilir, sınır ekleyebilirsiniz. 1 GB sınır eklersiniz çok harcamıyorsa yeter, harcıyorsa ne kadar sürede bitirdiğine bakarsınız.

Max 600-700MB gider. Oyunlar interneti fazla harcamıyor. Saatlik tahmini 100MB civarı.

Max 600-700MB gider. Oyunlar interneti fazla harcamıyor. Saatlik tahmini 100MB civarı.
19:33 gibi oyuna girdim ve yaklaşık 10 dk önce kapattım. Yukarıdaki arkadaşın dediği yere baktığımda 200 mb gösteriyordu oyun ki oyuna girmeden önce baktığımda 69 mb idi. Ortalama 3 saatlik oynamama rağmen ortalama 150 mb harcama yapmış. Şahsen çok az bir miktar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…