Laptoptan monitöre aktarımda görüntü gidip geliyor

Yerkut

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikler herkese merhaba, ben laptopum için bir monitör aldım, laptopumda DisplayPort girişi olmadığı için ilk başta HDMI kablo ile görüntü aktarımını yaptım ve görüntü 5 10 dakikada bir gidip gelme yapıyordu, kablodan kaynaklı olduğunu düşünüp aşağıda linkini koydğum DisplayPort kablosunu aldım, aldığım yenileme hızı arttı fakat ekranın gidip gelmesi devam ediyor bunun sebebi nedir?
Bir de az evvel başıma geldi ve tekrardan HDMI kablosuna dönmek zorunda kaldım, DisplayPort sinyal almıyor monitörün, fakat HDMI kablosunu taktığımda sinyal alıyor, bunu nasıl çözeceğim?

Bilgisayarım bu.

Bağladığım monitör bu.

Aradaki kablo bu.

Monitörü test etme şansı var mı başka bilgisayarla? Ayrıca dönüştürücü vs. kullanıyor musun?

Dönüştürücü kullanmıyorum kablonun bir ucu USB C diğer ucu DisplayPort, monitör satın alırken kontrol edilmişti ama orada anlık takıp çıkardılar direk, ayrıca görüntü ekran açısından genişletmede gidip geliyor fakat ekran gittiği esnada görüntü ayarlarından ekran genişlet seçeneğini yenile ile değiştirdiğimde monitör geri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…