Chole Decapat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 488 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #1 Çaşılır durumda olduğunu bildiğim HDMI kablosunu laptoptan monitöre bağladığımda görüntü aktarılmıyor. Sinyal yok vb de yazmıyor direkt monitör kapalı şekilde duruyor.
Çaşılır durumda olduğunu bildiğim HDMI kablosunu laptoptan monitöre bağladığımda görüntü aktarılmıyor. Sinyal yok vb de yazmıyor direkt monitör kapalı şekilde duruyor.
Silea Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 176 Yer İstanbul,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 F4 tuşuna basmayı denedin mi kanka? Ben de F4 tuşunda aktarma kapalı olduğunda aynı durum çıkıyordu. İstersen bir dene
F4 tuşuna basmayı denedin mi kanka? Ben de F4 tuşunda aktarma kapalı olduğunda aynı durum çıkıyordu. İstersen bir dene
Chole Decapat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 488 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #3 Silea dedi: F4 tuşuna basmayı denedin mi kanka? Ben de F4 tuşunda aktarma kapalı olduğunda aynı durum çıkıyordu. İstersen bir dene. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı Fn print scr tuşlarına basıp SS aldığım zaman 2 masaüstü görünüyor SS de fakat 2. monitörümde görüntü yok. Son düzenleme: 11 Şubat 2021
Silea dedi: F4 tuşuna basmayı denedin mi kanka? Ben de F4 tuşunda aktarma kapalı olduğunda aynı durum çıkıyordu. İstersen bir dene. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı Fn print scr tuşlarına basıp SS aldığım zaman 2 masaüstü görünüyor SS de fakat 2. monitörümde görüntü yok.
Silea Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 176 Yer İstanbul,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #4 Kullandığın HDMI kablosunda herhangi bir arıza veya HDMI girişlerinde arıza olabilir mi dostum? Veya monitörün dede bir arıza söz konusu olabilir.
Kullandığın HDMI kablosunda herhangi bir arıza veya HDMI girişlerinde arıza olabilir mi dostum? Veya monitörün dede bir arıza söz konusu olabilir.
Chole Decapat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 488 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #5 Silea dedi: Kullandığın HDMI kablosunda herhangi bir arıza veya HDMI girişlerinde arıza olabilir mi dostum? Veya monitörün dede bir arıza söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo sağlam monitörde bir şey var galiba.
Silea dedi: Kullandığın HDMI kablosunda herhangi bir arıza veya HDMI girişlerinde arıza olabilir mi dostum? Veya monitörün dede bir arıza söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo sağlam monitörde bir şey var galiba.