Yusuf Tuna Elcan Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Şimdi I11800 i5, RTX 3050 Ti, 512 GB 1ve 6 GB RAM bir laptopum var. PS5'e geçmeyi düşünüyorum bazı oyunlar ilk oraya çıktığı için sizce geçmeli miyim?
Şimdi I11800 i5, RTX 3050 Ti, 512 GB 1ve 6 GB RAM bir laptopum var. PS5'e geçmeyi düşünüyorum bazı oyunlar ilk oraya çıktığı için sizce geçmeli miyim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #2 Yusuf Tuna Elcan dedi: Şimdi I11800 i5, RTX 3050 Ti, 512 GB 1ve 6 GB RAM bir laptopum var. PS5'e geçmeyi düşünüyorum bazı oyunlar ilk oraya çıktığı için sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Laptop > PS5 hocam PS5 geçmeyin pişman olursunuz.
Yusuf Tuna Elcan dedi: Şimdi I11800 i5, RTX 3050 Ti, 512 GB 1ve 6 GB RAM bir laptopum var. PS5'e geçmeyi düşünüyorum bazı oyunlar ilk oraya çıktığı için sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Laptop > PS5 hocam PS5 geçmeyin pişman olursunuz.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 3 Aralık 2022 #3 PS5'e geçip bilgisayarsız kalacaksanız mantıklı değil.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 3 Aralık 2022 #4 Laptopu satıp masaüstüne geçmek en mantıklısı.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 3 Aralık 2022 #5 Eğer bir konsola geçilecekse o da Xbox olmalı. Saygılarımla.
tojo Attopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 90 3 Aralık 2022 #6 R.B.D dedi: Eğer bir konsola geçilecekse o da Xbox olmalı. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... God of war ragnarok, last of us, bloodborne.. saymaya üşendim daha çok var nasıl oynayacağız bunları.
R.B.D dedi: Eğer bir konsola geçilecekse o da Xbox olmalı. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... God of war ragnarok, last of us, bloodborne.. saymaya üşendim daha çok var nasıl oynayacağız bunları.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 3 Aralık 2022 #7 tojo dedi: God of war ragnarok, last of us, bloodborne.. saymaya üşendim daha çok var nasıl oynayacağız bunları. Genişletmek için tıkla... Güzel güldüm hocam. 3 oyun için PS dünyasına hapis olmaya davet ediyorum sizi. Artık her PS Exc. Oyun PC ye gelecek.
tojo dedi: God of war ragnarok, last of us, bloodborne.. saymaya üşendim daha çok var nasıl oynayacağız bunları. Genişletmek için tıkla... Güzel güldüm hocam. 3 oyun için PS dünyasına hapis olmaya davet ediyorum sizi. Artık her PS Exc. Oyun PC ye gelecek.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.237 Makaleler 3 Çözümler 13 3 Aralık 2022 #8 Bilgisayarınız fena değilmiş, neden geçmeyi düşündünüz ki? Bir kaç upgrade ile çok daha iyi bile olabilir bence.
Bilgisayarınız fena değilmiş, neden geçmeyi düşündünüz ki? Bir kaç upgrade ile çok daha iyi bile olabilir bence.
tojo Attopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 90 3 Aralık 2022 #9 R.B.D dedi: Güzel güldüm hocam. 3 oyun için PS dünyasına hapis olmaya davet ediyorum sizi. Artık her PS Exc. Oyun PC ye gelecek. Genişletmek için tıkla... 280'den fazla özel oyunun ismini yazmakla mı uğraşayım şimdi burda ? Ha bu arada burda konsol savunmadığımı da belirteyim bilgisayarsız kalınacaksa asla konsol tercih edilmemeli. Konsol bilgisayarın yanına alınmalıdır bence. Sadece Xbox ile Ps arasında seçim yapacaksanız Ps seçin diye dedim. Son düzenleme: 3 Aralık 2022
R.B.D dedi: Güzel güldüm hocam. 3 oyun için PS dünyasına hapis olmaya davet ediyorum sizi. Artık her PS Exc. Oyun PC ye gelecek. Genişletmek için tıkla... 280'den fazla özel oyunun ismini yazmakla mı uğraşayım şimdi burda ? Ha bu arada burda konsol savunmadığımı da belirteyim bilgisayarsız kalınacaksa asla konsol tercih edilmemeli. Konsol bilgisayarın yanına alınmalıdır bence. Sadece Xbox ile Ps arasında seçim yapacaksanız Ps seçin diye dedim.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Aralık 2022 #10 R.B.D dedi: Eğer bir konsola geçilecekse o da Xbox olmalı. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Darqx dedi: Bilgisayarınız fena değilmiş, neden geçmeyi düşündünüz ki? Bir kaç upgrade ile çok daha iyi bile olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyor upgrade fazla yapamaz.
R.B.D dedi: Eğer bir konsola geçilecekse o da Xbox olmalı. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Darqx dedi: Bilgisayarınız fena değilmiş, neden geçmeyi düşündünüz ki? Bir kaç upgrade ile çok daha iyi bile olabilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyor upgrade fazla yapamaz.