Laptoptan SSD nasıl hiç takılmamış gibi çıkartılır?

Daha fazla  
Biraz önce Acer müşteri hizmetleri ile konuştum bana aldığım laptop modelinde SSD takmanın garantiyi bozacağını söyledi- daha önce SSD takmıştım maalesef-. Konuştuğum adam bana buradan oraya bilgi aktarımı olmadığını söyledi yani çaktırmazsam laptopu bedevaya baktırtabilirim. SSD'yi taktığım gibi çıkartabilirim lakin masaüstü üzerinde SSD takıldığına dair iz vs. kalır mı? SSD geri taktıktan sonra yüklü oyunlarımı eskisi gibi oynayabilir miyim? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

O her türlü anlaşılır bu arada bende Acer laptop kullanıcısıyım RAM ve SSD yükseltmesinin garantiyi bozmadığını söylediler senin konuştuğun kişi yanlış bilgi vermiş olabilir tekrardan ara başkasıyla konuş.

RAM ve SSD değişimi garantiyi bozmuyor. Yanlış bilgi vermişler. Ben kendim birçok kez teyit ettim.

Arkadaşlar SSD'yi harici hardi disk yerine taktım yani orijinali halen yerinde duruyor. Konuştuğum adam bana bu laptopun modelinde bozuyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…