Laptoptan tablete geçilir mi?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, elimde Lenovo IdeaPad L3 modeli var ve beni pek tatmin etmemeye başladı. Windows'u çalıştırırken zorluk çıkarmasıyla beraber pek taşınabilir değil. Şarjı 2-3 saat gidiyor. Benim de hep aklımda daha kompakt bir cihaz kullanma fikri var. Genelde çöp oyunlar oynar, internette gezinir, biraz ofis uygulamaları kullanır ve video izlerim. Bilgisayarımı satıp üzerine para ekleyip iyi bir tablet + klavye almak mantıklı olur mu? Ayrıca okullar açıldığından dolayı ders çalışmak için de kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihleriniz doğrultusunda mantıklı bir seçim gibi hocam.

Mantıklı olur Hem M1 Air hem de İpad 10 sahibiyim. İpad 10u’ yeni aldım ve aldığım günden beri asla bilgisayarı açmadım. Büyük ihtimal ayda yılda bir açarım gibi duruyor artık.

Laptopta Windows işletim sisteminin kurulu olduğunu varsayıyorum. Alacağınız tablet de Windows işletim sistemiyle geliyorsa zorlanmadan kullanırsınız. Fakat Android veya iPadOS kurulu tablet alırsanız işler değişir.

Yani 15-16k'ya kadar düşünüyorum fakat o civarda da iyi performans pek yok gibi. Yine belirtilen kriterlerde en azından 4-5 yıl ömür vaadeden bir cihaz arıyorum.

Windows tabletlerle ilgilenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…