sucanczc Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2025 #1 Daha önce hiç olmamıştı fanını filan da temizletmiştim. Hatta macununu da değiştirmiştim 3 hafta önce falan. Neden olmuş olabilir ki? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
Daha önce hiç olmamıştı fanını filan da temizletmiştim. Hatta macununu da değiştirmiştim 3 hafta önce falan. Neden olmuş olabilir ki?
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 26 Ocak 2025 #2 Hocam normal önemli bir şey değil. Bazen GPU yorulduğunda olabiliyor. Bilgisayarınızı uzun süreli açık bıraktınız mı?
Hocam normal önemli bir şey değil. Bazen GPU yorulduğunda olabiliyor. Bilgisayarınızı uzun süreli açık bıraktınız mı?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.004 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 Sorun olmaz. Ekran kartı kendini anlık resetlemiştir. 1 kere mi oldu yoksa sürekli oluyor mu?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 36 26 Ocak 2025 #5 Arka planda güncelleme yapmış olabilir.
sucanczc Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2025 #6 proyato dedi: Hocam normal önemli bir şey değil. Bazen GPU yorulduğunda olabiliyor. Bilgisayarınızı uzun süreli açık bıraktınız mı? Genişletmek için tıkla... çoğunlukla her gün düzenli olarak kullanıyorum ders videoları izlemek için aslında evet uzun süre açık kalıyor YüzbaşıJohnPrice dedi: Sorun olmaz. Ekran kartı kendini anlık resetlemiştir. 1 kere mi oldu yoksa sürekli oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 1 defa oldu DemircanK dedi: Baskı sonucumu oldu? Genişletmek için tıkla... yok sadece video izliyordum
proyato dedi: Hocam normal önemli bir şey değil. Bazen GPU yorulduğunda olabiliyor. Bilgisayarınızı uzun süreli açık bıraktınız mı? Genişletmek için tıkla... çoğunlukla her gün düzenli olarak kullanıyorum ders videoları izlemek için aslında evet uzun süre açık kalıyor YüzbaşıJohnPrice dedi: Sorun olmaz. Ekran kartı kendini anlık resetlemiştir. 1 kere mi oldu yoksa sürekli oluyor mu? Genişletmek için tıkla... 1 defa oldu DemircanK dedi: Baskı sonucumu oldu? Genişletmek için tıkla... yok sadece video izliyordum
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 26 Ocak 2025 #7 sucanczc dedi: çoğunlukla her gün düzenli olarak kullanıyorum ders videoları izlemek için aslında evet uzun süre açık kalıyor 1 defa oldu yok sadece video izliyordum Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süre açık bıraktığınız zaman bu tarz sonuçlar ile karşılaşabiliyoruz. Gayet normal bir durum.
sucanczc dedi: çoğunlukla her gün düzenli olarak kullanıyorum ders videoları izlemek için aslında evet uzun süre açık kalıyor 1 defa oldu yok sadece video izliyordum Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süre açık bıraktığınız zaman bu tarz sonuçlar ile karşılaşabiliyoruz. Gayet normal bir durum.