şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Merhaba, bu 1 2 aydır yaşanan bir sorun masaüstündeyken laptop ziiip diye bir ses çıkartıyor normal bir şey mi değilse nasıl çözebilirim?
Merhaba, bu 1 2 aydır yaşanan bir sorun masaüstündeyken laptop ziiip diye bir ses çıkartıyor normal bir şey mi değilse nasıl çözebilirim?
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 7 Ekim 2020 #2 Sadece masaüstünde mi oluyor bu sorun?
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #3 Hayatımda ilk defa ziip diye bir ses duydum. Video bırakabilirseniz daha iyi olabilir.
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #4 kerobey dedi: Sadece masaüstünde mi oluyor bu sorun? Genişletmek için tıkla... Evet uygulamalarda olmuyor sadece masaüstü. Grkn00 dedi: Hayatımda ilk defa ziip diye bir ses duydum. Video bırakabilirseniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Video bırakamam.
kerobey dedi: Sadece masaüstünde mi oluyor bu sorun? Genişletmek için tıkla... Evet uygulamalarda olmuyor sadece masaüstü. Grkn00 dedi: Hayatımda ilk defa ziip diye bir ses duydum. Video bırakabilirseniz daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Video bırakamam.