Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 696 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek?
Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Sagurata dedi: Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Monitörünüzü Laptop'a bağlayın internette ayarlar hakkında video da var.
Sagurata dedi: Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Monitörünüzü Laptop'a bağlayın internette ayarlar hakkında video da var.
gekloc32 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Sagurata dedi: Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sagurata dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Sagurata dedi: Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sagurata dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
TURK3Y Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 238 21 Aralık 2020 #4 Windows 10 kullanıyorsanız laptopta Windows Tuşu + P'ye basın oradan ayarlayabilirsiniz.
gekloc32 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Sagurata dedi: Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Spacedesk uygulamasını bluestacksten laptopunuza indiriyorsunuz masaüstü bilgisayarınızada spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall adresinden indiriyorsunuz ikisinede indirdikten sonra laptoptan uygulama girip bilgisayaranızı seçiyorsunuz.Bu kadar.
Sagurata dedi: Arkadaşlar merhaba. 1 tane masaüstü bilgisayarım ve 1 tanede laptopum var. Ben bu laptopu 2.ekran olarak kullanmak için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Spacedesk uygulamasını bluestacksten laptopunuza indiriyorsunuz masaüstü bilgisayarınızada spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall adresinden indiriyorsunuz ikisinede indirdikten sonra laptoptan uygulama girip bilgisayaranızı seçiyorsunuz.Bu kadar.