ekSco Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim önceden kullandığım eski bir laptopum ve şuan kullanmakta olduğum masaüstüm var. Ekran kartımda hdmi girişi var ve ben bu hdmi girişini kullanarak laptop'u 2. ekran olarak kullanabılır mıyım ? Ekran Kartı : GTX750ti Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar. Benim önceden kullandığım eski bir laptopum ve şuan kullanmakta olduğum masaüstüm var. Ekran kartımda hdmi girişi var ve ben bu hdmi girişini kullanarak laptop'u 2. ekran olarak kullanabılır mıyım ? Ekran Kartı : GTX750ti
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Ocak 2016 #2 Maalesef mümkün değil.
İ İnanç Can Ziyaretçi 13 Ocak 2016 #3 MF dedi: Maalesef mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Laptop u 2. ekran olarak kullanabilmek için ne yapmamız lazım. Ekran kartına bağlı bir şey mi bu ?
MF dedi: Maalesef mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Laptop u 2. ekran olarak kullanabilmek için ne yapmamız lazım. Ekran kartına bağlı bir şey mi bu ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Ocak 2016 #4 Görüntü girişi sağlayan bir cihaz satın almanız lazım. Laptoplarda görüntü çıkışı kullanıldığından monitör olarak kullanılamıyor.
Görüntü girişi sağlayan bir cihaz satın almanız lazım. Laptoplarda görüntü çıkışı kullanıldığından monitör olarak kullanılamıyor.