N Nerdetrakordaburak Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 212 23 Şubat 2019 #1 Ekrann kartımın 2 display-2 HDMI 1 Type-C çıkışı var. Laptopumu hangi kabloyla bağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2019
C Crazy Dutch Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 9 Yer Bucak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Şubat 2019 #2 Çıkış olarak tanımlandığı için giriş veremezsiniz diye düşünüyorum ama teamviewer quick support var onunla ekran yansıta bilirsin
Çıkış olarak tanımlandığı için giriş veremezsiniz diye düşünüyorum ama teamviewer quick support var onunla ekran yansıta bilirsin
N Nerdetrakordaburak Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 212 23 Şubat 2019 #3 Crazy Dutch dedi: Çıkış olarak tanımlandığı için giriş veremezsiniz diye düşünüyorum ama teamviewer quick support var onunla ekran yansıta bilirsin Genişletmek için tıkla... Android için kullanılmıyor muydu bu?
Crazy Dutch dedi: Çıkış olarak tanımlandığı için giriş veremezsiniz diye düşünüyorum ama teamviewer quick support var onunla ekran yansıta bilirsin Genişletmek için tıkla... Android için kullanılmıyor muydu bu?
C Crazy Dutch Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 9 Yer Bucak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Şubat 2019 #4 Nerdetrakordaburak dedi: Android için kullanılmıyor muydu bu? Genişletmek için tıkla... ios da var ama android de varmı bilgim yok play store bakarsanız bulma ihtimaliniz çok yüksek
Nerdetrakordaburak dedi: Android için kullanılmıyor muydu bu? Genişletmek için tıkla... ios da var ama android de varmı bilgim yok play store bakarsanız bulma ihtimaliniz çok yüksek
N Nerdetrakordaburak Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 212 23 Şubat 2019 #5 Crazy Dutch dedi: Çıkış olarak tanımlandığı için giriş veremezsiniz diye düşünüyorum ama teamviewer quick support var onunla ekran yansıta bilirsin Genişletmek için tıkla... GVA to HDMİ koblosu bir işe yaramaz mı? Crazy Dutch dedi: ios da var ama android de varmı bilgim yok play store bakarsanız bulma ihtimaliniz çok yüksek Genişletmek için tıkla... benim anlamadığım ben bunu ne için kullanacağım?
Crazy Dutch dedi: Çıkış olarak tanımlandığı için giriş veremezsiniz diye düşünüyorum ama teamviewer quick support var onunla ekran yansıta bilirsin Genişletmek için tıkla... GVA to HDMİ koblosu bir işe yaramaz mı? Crazy Dutch dedi: ios da var ama android de varmı bilgim yok play store bakarsanız bulma ihtimaliniz çok yüksek Genişletmek için tıkla... benim anlamadığım ben bunu ne için kullanacağım?
C Crazy Dutch Hectopat Katılım 16 Eylül 2017 Mesajlar 9 Yer Bucak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Şubat 2019 #6 Nerdetrakordaburak dedi: GVA to HDMİ koblosu bir işe yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... dediğim gibi onlar çıkış portu giriş yapılamaz diye biliyorum tabi kesin bir bilgim yok
Nerdetrakordaburak dedi: GVA to HDMİ koblosu bir işe yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... dediğim gibi onlar çıkış portu giriş yapılamaz diye biliyorum tabi kesin bir bilgim yok
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2019 #7 Laptopta arkadaşın dediği gibi çıkış portu var, giriş portu yok. Bağlayamazsınız.