E E_feAhmet Decapat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Benim bir laptopum var ve onu kasalı bilgisayarıma 2. ekran olarak kullanmak istiyorum kablosunu ekran kartına mı yoksa anakarta mı takmalıyım, neden?
Benim bir laptopum var ve onu kasalı bilgisayarıma 2. ekran olarak kullanmak istiyorum kablosunu ekran kartına mı yoksa anakarta mı takmalıyım, neden?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Herhangi bir modifikasyon yapmadan donanımsal olarak bağlamanız mümkün değil. Yazılımsa olarak çözümler vardır mutlaka ancak direkt kablo ile görüntü almak istiyorsanız o kadar kolay bir çözümü o yok.
Herhangi bir modifikasyon yapmadan donanımsal olarak bağlamanız mümkün değil. Yazılımsa olarak çözümler vardır mutlaka ancak direkt kablo ile görüntü almak istiyorsanız o kadar kolay bir çözümü o yok.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 10 Nisan 2023 #3 Laptoplar sadece görüntü vermeyi desteklediği için alamazsınız.