john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Merhaba, laptopu açarken Microsoft hesabı şifresi istiyor nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 1 Temmuz 2021 #2 O bende de oldu güvenli modda açmayı dene ben denememiştim ama sen dene belki olur ve onun geçmenin yolu yok diye biliyorum.
O bende de oldu güvenli modda açmayı dene ben denememiştim ama sen dene belki olur ve onun geçmenin yolu yok diye biliyorum.
Ringwraith545 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Windows parolanızı değiştirme veya sıfırlama Windows parolanızı unuttuysanız veya kaybettiyseniz parolanızı değiştirmeyi ya da sıfırlamayı öğrenin. support.microsoft.com Edit: Kusura bakmayın yanlış anlamışım şifreyi kaybettiniz sandım şifreyi böyle kapatabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
Windows parolanızı değiştirme veya sıfırlama Windows parolanızı unuttuysanız veya kaybettiyseniz parolanızı değiştirmeyi ya da sıfırlamayı öğrenin. support.microsoft.com Edit: Kusura bakmayın yanlış anlamışım şifreyi kaybettiniz sandım şifreyi böyle kapatabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 1 Temmuz 2021 #4 Ringwraith545 dedi: Windows parolanızı değiştirme veya sıfırlama Windows parolanızı unuttuysanız veya kaybettiyseniz parolanızı değiştirmeyi ya da sıfırlamayı öğrenin. support.microsoft.com Edit: Kusura bakmayın yanlış anlamışım şifreyi kaybettiniz sandım şifreyi böyle kapatabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı şifre açılmadığı için açamıyor arkadaş bunu nasıl yapsın?
Ringwraith545 dedi: Windows parolanızı değiştirme veya sıfırlama Windows parolanızı unuttuysanız veya kaybettiyseniz parolanızı değiştirmeyi ya da sıfırlamayı öğrenin. support.microsoft.com Edit: Kusura bakmayın yanlış anlamışım şifreyi kaybettiniz sandım şifreyi böyle kapatabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı şifre açılmadığı için açamıyor arkadaş bunu nasıl yapsın?
C Can1975 Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 221 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #5 377619 dedi: Bilgisayarı şifre açılmadığı için açamıyor arkadaş bunu nasıl yapsın? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi hesabıma giremiyorum gibi bir söz söylemedi.
377619 dedi: Bilgisayarı şifre açılmadığı için açamıyor arkadaş bunu nasıl yapsın? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi hesabıma giremiyorum gibi bir söz söylemedi.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Temmuz 2021 #6 Can1975 dedi: Konu sahibi hesabıma giremiyorum gibi bir söz söylemedi. Genişletmek için tıkla... Hesaba girebilse şifresini hatırlardı şifresini hatırlasa bu konuyu açmazdı.
Can1975 dedi: Konu sahibi hesabıma giremiyorum gibi bir söz söylemedi. Genişletmek için tıkla... Hesaba girebilse şifresini hatırlardı şifresini hatırlasa bu konuyu açmazdı.