Laptopu açınca çok fazla cmd sekmesi açılıyor.

gamerr28

Hectopat
Laptopumu geçen hafta salıdan beri her başlattığımda 15 ile 20 arasında cmd sekmesi açılıyor ve her birini kapatmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir?

Laptopumu geçen hafta salıdan beri her başlattığımda 15 ile 20 arasında CMD sekmesi açılıyor ve her birini kapatmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir?

Malwarebytes güzel bir virüs taraması yapın virüs olabilir ya da yanlış kurulmuş bir işletim sistemi. Bunları deneyin olmazsa güncelleme yapmayı deneyin sisteme.

ADWCleaner ile temizleyebilirsiniz. Virüstür bence.

Laptopumu geçen hafta salıdan beri her başlattığımda 15 ile 20 arasında CMD sekmesi açılıyor ve her birini kapatmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir?

Öncelikle mutlaka bilgisayarınıza bir virüs taraması yapın ve başlangıçta açılan uygulamaları kontrol edin eğer orada bilmediğiniz şeyler varsa devre dışı bırakın ve konumlarını kontrol ederek, eğer virüs benzeri şeyler ise silin.

Başlangıç uygulamaları için görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev yöneticisini açarak başlangıç kısmını kontrol edin. + Olarakta CTRL+Windows yaparak çalıştırın açın ve oraya Shell: Startup yazın ve orayı da kontrol edin orada da da bilmediğiniz şeyler varsa silin.

Norton Power Eraser programını indirerek, sisteminizi taratın.

Autoruns adlı programla başlangıçta açılan her işlemi kontrol edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…