Laptopu açınca siyah ekran ve dönen mouse imleci geldi

tedrabey

Decapat
Dün her şey yolundaydı, gece bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapattım ve şimdi açmayı denediğimde ekran siyah, ortada dönen mouse imleci var.

ctrl+alt+windows+b falan o tarz tuş kombinasyonlarını denedim fakat değişen bir şey yok.

Dosya Ekleri

• 17407700487957793119187603308442.jpg
    17407700487957793119187603308442.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 66
Dün her şey yolundaydı, gece bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapattım ve şimdi açmayı denediğimde ekran siyah, ortada dönen mouse imleci var.

ctrl+alt+windows+b falan o tarz tuş kombinasyonlarını denedim fakat değişen bir şey yok.
Bilgisayar kasaysa içini açıp ekran kartını çıkar da dene açmayı(hdmi veya vga hangi kabloysa ana karta tak). Eğer açılırsa bir de ekran kartını tekrar pinlerini falan temizleyerek başka bir slota(tabi varsa anakartta)tak (görüntü kablosunu ekran kartına takmayı unutma). Eğer ekran kartı takılınca çalışmıyorsa ekran kartin sıkıntılı olabilir.

Dün her şey yolundaydı, gece bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak kapattım ve şimdi açmayı denediğimde ekran siyah, ortada dönen mouse imleci var.

CTRL+alt+Windows+b falan o tarz tuş kombinasyonlarını denedim fakat değişen bir şey yok.

Bu hata bende de olmuştu geçen hafta. Windows sorun gider ekranından güvenli modda bilgisayarı başlat, ekran kartı driverlarının sürümünü bir önceki sürüme çek düzelir.

Bu hata bende de olmuştu geçen hafta. Windows sorun gider ekranından güvenli modda bilgisayarı başlat, ekran kartı driverlarının sürümünü bir önceki sürüme çek düzelir.
Sorun gider ekranına nasıl ulaşırım?

Bilgisayar kasaysa içini açıp ekran kartını çıkar da dene açmayı(hdmi veya vga hangi kabloysa ana karta tak). Eğer açılırsa bir de ekran kartını tekrar pinlerini falan temizleyerek başka bir slota(tabi varsa anakartta)tak (görüntü kablosunu ekran kartına takmayı unutma). Eğer ekran kartı takılınca çalışmıyorsa ekran kartin sıkıntılı olabilir
Laptop olduğunu zaten belirttim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı