K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Bataryam zaten bozuk. Bataryasız bilgisayarı kullanırsam herhangi bir sorun yaratır mı?
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Tek sorun şarja sürekli olarak bağlı kalması olacaktır.
K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #3 Ömertu dedi: Tek sorun şarja sürekli olarak bağlı kalması olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sürekli şarja bağlı ama şarjsız çalışmıyor batarya bozuk olduğu için
Ömertu dedi: Tek sorun şarja sürekli olarak bağlı kalması olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sürekli şarja bağlı ama şarjsız çalışmıyor batarya bozuk olduğu için
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 20 Aralık 2021 #4 Ksneza dedi: Bataryam zaten bozuk. Bataryasız bilgisayarı kullanırsam herhangi bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz.
Ksneza dedi: Bataryam zaten bozuk. Bataryasız bilgisayarı kullanırsam herhangi bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz.
K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #5 Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #6 Ksneza dedi: Sürekli şarja bağlı ama şarjsız çalışmıyor batarya bozuk olduğu için. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sürekli şarjda kullanmanız laptopunuza herhangi bir zarar vermez.
Ksneza dedi: Sürekli şarja bağlı ama şarjsız çalışmıyor batarya bozuk olduğu için. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sürekli şarjda kullanmanız laptopunuza herhangi bir zarar vermez.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 20 Aralık 2021 #7 Ksneza dedi: Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hayır yoktur. Aynı prizdeki gibi enerji verir.
Ksneza dedi: Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hayır yoktur. Aynı prizdeki gibi enerji verir.
K Ksneza Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #8 Teşekkür ediyorum yanıtlarınız için iyi akşamlar
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #9 Ksneza dedi: Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şarjda bilgisayar zaten tam performans veriyor. Batarya olup olmaması performansınızı etkilemeyecek.
Ksneza dedi: Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şarjda bilgisayar zaten tam performans veriyor. Batarya olup olmaması performansınızı etkilemeyecek.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 20 Aralık 2021 #10 Eğer böyle kullanacaksanız bataryayı sökün.