B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Aralık 2021 #11 Ksneza dedi: Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır etkisi yok performansa ama dışarı çıktığında çok fazla işin yoksa o bataryayı kullanırsın. Ben bataryamı hala kullanmıyorum kullanmadımda.
Ksneza dedi: Peki bataryanın performansa etkisi var mıdır yenisini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır etkisi yok performansa ama dışarı çıktığında çok fazla işin yoksa o bataryayı kullanırsın. Ben bataryamı hala kullanmıyorum kullanmadımda.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 20 Aralık 2021 #12 sens4k dedi: Eğer böyle kullanacaksanız bataryayı sökün. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam şarjı dolduktan sonra hala prize takılıysa direkt olarak prizden alıyorlar gücü. Bataryayı şarj etmeyi kesiyor.
sens4k dedi: Eğer böyle kullanacaksanız bataryayı sökün. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam şarjı dolduktan sonra hala prize takılıysa direkt olarak prizden alıyorlar gücü. Bataryayı şarj etmeyi kesiyor.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 20 Aralık 2021 #13 407144 dedi: Yanlış bilmiyorsam şarjı dolduktan sonra hala prize takılıysa direkt olarak prizden alıyorlar gücü. Bataryayı şarj etmeyi kesiyor. Genişletmek için tıkla... Olay o değil ama, bataryanın belli bir bölümü bitip bitip yeniden şarj olacak sonuçta. Bu da ömre negatif yansıyor. Bu şekilde mining yapıp batarya patlatan çok kişi var redditte.
407144 dedi: Yanlış bilmiyorsam şarjı dolduktan sonra hala prize takılıysa direkt olarak prizden alıyorlar gücü. Bataryayı şarj etmeyi kesiyor. Genişletmek için tıkla... Olay o değil ama, bataryanın belli bir bölümü bitip bitip yeniden şarj olacak sonuçta. Bu da ömre negatif yansıyor. Bu şekilde mining yapıp batarya patlatan çok kişi var redditte.
FatihÖzdemir758 Centipat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #14 Bende pilsiz kullanıyorum ama benimki bazı oyunları açınca kapanıyor.