Laptopu evde temizlemek güvenli mi?

O halde YouTube'dan izleyerek sadece fanları temizleyin. macun yenilenmesine zaten gerek yok 1 yıl boyunca ağır biçimde kullanmadıysanız.

Bulunduğun yere daha önce gitmedim fakat sokak aralarında format atan ram takan yerlere götürme bildiğin büyük bir yer varsa oraya götürebilirsin. Tanınmış internet kafeler varsa muhakkak bazıları onarım ve servis desteği veriyordur onlara götürebilirsin.

Söküp te tekrar takamama durumu var. Bazı modeller sökülmeye karşı iyi korunmuş. Elektrikli süpürge ile Fanların dışından tozunu çek.

Eğer ihtiyacı yoksa yapmayabilirsiniz. Yükte sıcaklık durumları nasıl?

Yük altında değilken 40 yük altındayken 60 civarlarında fakat kış mevsiminde böyle yaz dönemlerinde 70-75 dereceye çıkar ve fan bölmesine elimi götürdüğümde geçen seneki gibi hava üfürmüyor daha az geliyor.

Söküp te tekrar takamama durumu var. Bazı modeller sökülmeye karşı iyi korunmuş. Elektrikli süpürge ile fanların dışından tozunu çek.

Benim bildiğim bu çok mantıklı olmaz eğer süpürge tutulurken fanlar dönerse fanların dengesini bozarsınız.

Söküp te tekrar takamama durumu var. Bazı modeller sökülmeye karşı iyi korunmuş. Elektrikli süpürge ile fanların dışından tozunu çek.

Yok sökülebilir bir laptop. Diş fırçası ile temizlemeyi düşünüyorum fön makinesı ve elektrikli süpürge falan kullanmayacağım.

Sıcaklığın iyi. 90 dereceye kadar yolu var. Eğer cidden rahatsız oluyorsanız elektrikli süpürge ve alkol ile hava aldığı yeri temizlemeniz yeter. Alkolü parfüm şişelerine koyarak sıkarsanız daha iyi oluyor. Tercihim izopropil alkol.

O halde YouTube'dan izleyerek sadece fanları temizleyin. Macun yenilenmesine zaten gerek yok 1 yıl boyunca ağır biçimde kullanmadıysanız.

Vallahi ağır biçimde dediğiniz ne kadar ağır bilmiyorum fakat ben sürekli oyun oynayan biriyim ve güç ayarlarım falan hep yüksek performans modunda. Aktif çalışıyor her şey. Yük altında değilken bile performans modunda bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…