Agrona Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Laptopumu fişe taktım ve laptopun altından kıvılcım çıktı ve şalterleri attırdi fakat duman, koku vb. bir şey olmadı. Neden olmuş olabilir?
Laptopumu fişe taktım ve laptopun altından kıvılcım çıktı ve şalterleri attırdi fakat duman, koku vb. bir şey olmadı. Neden olmuş olabilir?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 Yüksek akım gelmiş. Topraklama olmuş eğer topraklama olmasaydı büyük ihtimalle PC'niz yanacaktı. Artı 0 Eksi
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 23 Ocak 2023 #3 Çıkan kıvılcım büyük değilse sorun olacağını sanmıyorum. Şu an cihaz şarj oluyorsa adaptörde de bir şey yoktur ancak aynı prizi kullanmayın. Artı 0 Eksi
Çıkan kıvılcım büyük değilse sorun olacağını sanmıyorum. Şu an cihaz şarj oluyorsa adaptörde de bir şey yoktur ancak aynı prizi kullanmayın.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #4 Ne adaptörü, ne prizi, ne de kabloyu bir daha kullanmayın derim hocam. Genelde topraklama sorunundan dolayı olabiliyor. Artı 0 Eksi
Ne adaptörü, ne prizi, ne de kabloyu bir daha kullanmayın derim hocam. Genelde topraklama sorunundan dolayı olabiliyor.
KS KS Agrona Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #5 262364 dedi: Çıkan kıvılcım büyük değilse sorun olacağını sanmıyorum. Şu an cihaz şarj oluyorsa adaptörde de bir şey yoktur ancak aynı prizi kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim ve laptopa bağlı olmadığı halde tekrardan şalterleri attırdı. Darwin19 dedi: Yüksek akım gelmiş. Topraklama olmuş eğer topraklama olmasaydı büyük ihtimalle PC'niz yanacaktı. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun Artı 0 Eksi
262364 dedi: Çıkan kıvılcım büyük değilse sorun olacağını sanmıyorum. Şu an cihaz şarj oluyorsa adaptörde de bir şey yoktur ancak aynı prizi kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim ve laptopa bağlı olmadığı halde tekrardan şalterleri attırdı. Darwin19 dedi: Yüksek akım gelmiş. Topraklama olmuş eğer topraklama olmasaydı büyük ihtimalle PC'niz yanacaktı. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 23 Ocak 2023 #6 Agrona dedi: Tekrar denedim ve laptopa bağlı olmadığı halde tekrardan şalterleri attırdı. Genişletmek için tıkla... O zaman adaptörü çöpe atın Yedek bir adaptör var ise onunla deneyin, o da aynısını yapıyorsa anakartta sorun olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Agrona dedi: Tekrar denedim ve laptopa bağlı olmadığı halde tekrardan şalterleri attırdı. Genişletmek için tıkla... O zaman adaptörü çöpe atın Yedek bir adaptör var ise onunla deneyin, o da aynısını yapıyorsa anakartta sorun olmuş olabilir.
KS KS Agrona Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #7 PhantomStriker dedi: Ne adaptörü, ne prizi, ne de kabloyu bir daha kullanmayın derim hocam. Genelde topraklama sorunundan dolayı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım 262364 dedi: O zaman adaptörü çöpe atın Yedek bir adaptör var ise onunla deneyin, o da aynısını yapıyorsa anakartta sorun olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Adaptör alıp deneyeceğim Artı 0 Eksi
PhantomStriker dedi: Ne adaptörü, ne prizi, ne de kabloyu bir daha kullanmayın derim hocam. Genelde topraklama sorunundan dolayı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım 262364 dedi: O zaman adaptörü çöpe atın Yedek bir adaptör var ise onunla deneyin, o da aynısını yapıyorsa anakartta sorun olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Adaptör alıp deneyeceğim
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #8 Benim telefon adaptöründe her taktığımda kıvılcım çıkıyor ama şalter attırmamıştı. Artı 0 Eksi
Y ykalyon25 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 193 Yer Trabzon 23 Ocak 2023 #9 Benim laptop şarja bağlı yaşıyor ve her taktığımda kıvılcım atıyor ama şalteri hiç attırmadı bu zamana kadar, adaptör ile ilgili olabilir. Artı 0 Eksi
Benim laptop şarja bağlı yaşıyor ve her taktığımda kıvılcım atıyor ama şalteri hiç attırmadı bu zamana kadar, adaptör ile ilgili olabilir.
KS KS Agrona Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #10 ykalyon25 dedi: Benim laptop şarja bağlı yaşıyor ve her taktığımda kıvılcım atıyor ama şalteri hiç attırmadı bu zamana kadar, adaptör ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Prizden kıvılcım çıkmadı laptopun altından çıktı Fonksiyonlar dedi: Benim telefon adaptöründe her taktığımda kıvılcım çıkıyor ama şalter attırmamıştı. Genişletmek için tıkla... Laptopun altından çıktı Artı 0 Eksi
ykalyon25 dedi: Benim laptop şarja bağlı yaşıyor ve her taktığımda kıvılcım atıyor ama şalteri hiç attırmadı bu zamana kadar, adaptör ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Prizden kıvılcım çıkmadı laptopun altından çıktı Fonksiyonlar dedi: Benim telefon adaptöründe her taktığımda kıvılcım çıkıyor ama şalter attırmamıştı. Genişletmek için tıkla... Laptopun altından çıktı