Laptopu güçlendirmek için ne yapılabilir?

Aeronn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda DDR3 bir laptopum var, SSD takılı 8 GB RAM takılı fakat biraz daha güçlendirmek istiyorum biraz daha güçlendirmek için ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Ekran kartı ve işlemci nedir ?

Arkadaşlar şu anda DDR3 bir laptopum var, SSD takılı 8 GB RAM takılı fakat biraz daha güçlendirmek istiyorum biraz daha güçlendirmek için ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Laptop modeli nedir? Laptopta RAM SSD harici çok da geliştirilecek bir şey yok açıkçası.

RAM ve depolama değişimi dışında bir şey yapamazsın. DDR3 olduğuna göre yeni bir laptop değil, dolayısıyla Thunderbolt portu da yoktur, dolayısıyla ek ekran kartı da takamazsın.

Ekran kartı ve işlemci nedir ?
İşlemcisi ne? Ekran kartı ne? Maksimum ram desteği ne? Hangi konuda zayıf görüyorsunuz da güçlendirmek istiyorsunuz=
Laptop modeli nedir? Laptopta RAM SSD harici çok da geliştirilecek bir şey yok açıkçası.
Nvidia Geforce GT 740M, İntel (R) HD Graphics 4600
DDR3 8GB RAM
İntel Core i3 4200M 2.6 GHZ
Yaklaşık 8 yıllık bir cihaz.

Bu sisteme yatırım yapmaya değer bir şey göremedim. 8 GB RAM ihtiyacı olan oyun vs. oynuyorsan muhtemelen diğer sistem bileşenleri de yetmiyordur. Biraz daha yetsin dersen bir RAM daha olabilir. SSD ömrünü tamamlıyorsa pahalı olmamak kaydıyla yenisini alabilirsin.

DDR3 bir cihaza en fazla 8 GB takılabilinir diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…