E eray1965 Megapat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2019 #1 Oyun oynarken laptopu hareket ettirince direkt kapanıyor. Bazen de alttaki sorunu verip kapatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2019
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Aralık 2019 #2 %80 İçinde hareket halinde ya kısa devre oluyor ya da güç pinleri ile sıkıntı oluşuyor. Hareket ettirmeyiniz
%80 İçinde hareket halinde ya kısa devre oluyor ya da güç pinleri ile sıkıntı oluşuyor. Hareket ettirmeyiniz
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #3 Batarya çıkıyor mu? Çıkıyor ise çıkar tekrar dene, bana Adaptörü arızalı gibi geldi.
E eray1965 Megapat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #4 MayCrasH dedi: Batarya çıkıyor mu? Çıkıyor ise çıkar tekrar dene, bana Adaptörü arızalı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Batarya yok zaten. Şarjda kullanıyorum sürekli.
MayCrasH dedi: Batarya çıkıyor mu? Çıkıyor ise çıkar tekrar dene, bana Adaptörü arızalı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Batarya yok zaten. Şarjda kullanıyorum sürekli.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #5 Dediğim gibi adaptör arızalı olabilir. Ayrıca güç giriş soketi de arızalı olabilir temassızlık falan. Son düzenleme: 8 Aralık 2019
Dediğim gibi adaptör arızalı olabilir. Ayrıca güç giriş soketi de arızalı olabilir temassızlık falan.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.035 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Aralık 2019 #6 Soğuk lehim sebebiyet veriyordur. Fazla oynatmayın tamirciye götürün zira kısa devre daha kötü sonuçlar doğurabilir.
Soğuk lehim sebebiyet veriyordur. Fazla oynatmayın tamirciye götürün zira kısa devre daha kötü sonuçlar doğurabilir.
E eray1965 Megapat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #7 Emir M. dedi: Soğuk lehim sebebiyet veriyordur. Fazla oynatmayın tamirciye götürün zira kısa devre daha kötü sonuçlar doğurabilir. Genişletmek için tıkla... Şarj yeri defalarca kopmuştu lehim yapıldı sürekli ondan kaynaklı demek ki.
Emir M. dedi: Soğuk lehim sebebiyet veriyordur. Fazla oynatmayın tamirciye götürün zira kısa devre daha kötü sonuçlar doğurabilir. Genişletmek için tıkla... Şarj yeri defalarca kopmuştu lehim yapıldı sürekli ondan kaynaklı demek ki.