Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #1 Merhaba eski laptopumdaki HDD'yi çıkarmadan nasıl diğer laptopta kullanabilirim? HDD takma aparatı gibi şeyler için bütçem yok ve CD roomun takılı olduğu yerde HDD olduğu için yeni laptopta takcak yerimde yok.
Merhaba eski laptopumdaki HDD'yi çıkarmadan nasıl diğer laptopta kullanabilirim? HDD takma aparatı gibi şeyler için bütçem yok ve CD roomun takılı olduğu yerde HDD olduğu için yeni laptopta takcak yerimde yok.
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 22 Şubat 2022 #2 HDD'yi çıkarıp harici disk olarak kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla harici disk kutuları vardı. Artı 0 Eksi
KS KS Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #3 burakbas dedi: HDD'yi çıkarıp harici disk olarak kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla harici disk kutuları vardı. Genişletmek için tıkla... Harici disk derken eğer laptopun içindeki bölmelerse SSD ve HDD ile doldurdum. Artı 0 Eksi
burakbas dedi: HDD'yi çıkarıp harici disk olarak kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla harici disk kutuları vardı. Genişletmek için tıkla... Harici disk derken eğer laptopun içindeki bölmelerse SSD ve HDD ile doldurdum.
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 23 Şubat 2022 #4 Erdym dedi: Harici disk derken eğer laptopun içindeki bölmelerse SSD ve HDD ile doldurdum. Genişletmek için tıkla... Amacınız harici disk olarak kullanmak değil mi disk başka bilgisayarda takılıyken neden başka bir bilgisayara bağlama gereği duyuyorsunuz Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Harici disk derken eğer laptopun içindeki bölmelerse SSD ve HDD ile doldurdum. Genişletmek için tıkla... Amacınız harici disk olarak kullanmak değil mi disk başka bilgisayarda takılıyken neden başka bir bilgisayara bağlama gereği duyuyorsunuz
KS KS Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #5 burakbas dedi: Amacınız harici disk olarak kullanmak değil mi disk başka bilgisayarda takılıyken neden başka bir bilgisayara bağlama gereği duyuyorsunuz Genişletmek için tıkla... Oyunlara yerim kalmadı Artı 0 Eksi
burakbas dedi: Amacınız harici disk olarak kullanmak değil mi disk başka bilgisayarda takılıyken neden başka bir bilgisayara bağlama gereği duyuyorsunuz Genişletmek için tıkla... Oyunlara yerim kalmadı