Laptopu HDMI ile monitöre bağlama

ERENN212

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumu HDMI kabloyla bağlayacağım da nasıl olur pek bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Laptopumu HDMI kabloyla bağlayacağım da nasıl olur pek bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Ben denemiştim bir ara. Çok ekstra bir şey yapmıyorsun, monitörün güç kablosu ve laptopun güç kablosunu takıyorsun sonra HDMI bağlıyorsun. Bağladığın zaman laptop ekranı geliyor direk monitöre.

Hocam hdmi 2.1 varsa leptopta 165 hz kadar verebilir onun üstünde hz değerlerini vermez. Daha yüksek yenileme hızları için display port bağlantısı yapmanız lazım.

Laptopların çoğunda HDMI kilidi var 144 alması muhtemel ayrıca 2.0+ portlar 165 değil 240Hz'e kadar verebilir.

Ben rastgele televizyon HDMI kablosunu alıp yapmıştım 120 Hz verdi olarak gösteriyordu lakin laptop ekranını yansıttığı için laptop kaç Hz ise öyle kalıyorsunuz.

Ben denemiştim bir ara. Çok ekstra bir şey yapmıyorsun, monitörün güç kablosu ve laptopun güç kablosunu takıyorsun sonra HDMI bağlıyorsun. Bağladığın zaman laptop ekranı geliyor direk monitöre.

Bende gelmiyor sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…