furkeiii Kilopat Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Selamlar, sistem toplayınca emektar Laptop'um boşa çıktı. Onu herhangi bir şekilde ikinci monitör olarak kullanabilir miyim?
Selamlar, sistem toplayınca emektar Laptop'um boşa çıktı. Onu herhangi bir şekilde ikinci monitör olarak kullanabilir miyim?
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2021 #2 Dizüstü bilgisayar ayarlarına girin. PC'de yansıtma ekranına gelin. Ayarlarınızı seçin. Diğer PC yada ekrana gidin. Win+P tuşuna basın. Kablosuz ekrana bağlan diyin. Diğer dizüstü bilgisayarınız algılayacaktır. İster seçin, ister çoğaltın.
Dizüstü bilgisayar ayarlarına girin. PC'de yansıtma ekranına gelin. Ayarlarınızı seçin. Diğer PC yada ekrana gidin. Win+P tuşuna basın. Kablosuz ekrana bağlan diyin. Diğer dizüstü bilgisayarınız algılayacaktır. İster seçin, ister çoğaltın.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Nisan 2021 #3 Şurada bir örnek var. Direkt olarak bağlayamazsın. Paneli çıkartarak kontrol kartı ile monitör olarak kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şurada bir örnek var. Direkt olarak bağlayamazsın. Paneli çıkartarak kontrol kartı ile monitör olarak kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 14 Nisan 2021 #4 Laptoplardaki görüntü portları "out"tur yani görüntü vermek içindir, almak değil.
G gaggakankuşu Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #5 Laptopta görüntü girişi değil çıkışı olur. Laptop ekranını kasadan söküp hangi marka panel varsa ona uygun bir dönüştürücü alıp monitör gibi kullanabilirsiniz. İnternette bilgiler/videolar var. Alıntıdır.
Laptopta görüntü girişi değil çıkışı olur. Laptop ekranını kasadan söküp hangi marka panel varsa ona uygun bir dönüştürücü alıp monitör gibi kullanabilirsiniz. İnternette bilgiler/videolar var. Alıntıdır.
S Str0wer Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #6 Berkay Davas dedi: Şurada bir örnek var. Direkt olarak bağlayamazsın. Paneli çıkartarak kontrol kartı ile monitör olarak kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sabah bu videoyu izliyordum.
Berkay Davas dedi: Şurada bir örnek var. Direkt olarak bağlayamazsın. Paneli çıkartarak kontrol kartı ile monitör olarak kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sabah bu videoyu izliyordum.
furkeiii Kilopat Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #7 Herhangi bir kablosuz yöntem olmaz mı? Steam link programını deneyeceğim bakalım.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 14 Nisan 2021 #8 furkeiii dedi: Herhangi bir kablosuz yöntem olmaz mı? Steam link programını deneyeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben spacedesk uygulaması ile kullanıyorum. Alternatif olarak bakılabilir, sadece aynı ağa bağlı olmanız gerekiyor diye biliyorum.
furkeiii dedi: Herhangi bir kablosuz yöntem olmaz mı? Steam link programını deneyeceğim bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben spacedesk uygulaması ile kullanıyorum. Alternatif olarak bakılabilir, sadece aynı ağa bağlı olmanız gerekiyor diye biliyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Nisan 2021 #9 msn dedi: Dizüstü bilgisayar ayarlarına girin. PC'de yansıtma ekranına gelin. Ayarlarınızı seçin. Diğer PC yada ekrana gidin. Win + P tuşuna basın. Kablosuz ekrana bağlan deyin. Diğer dizüstü bilgisayarınız algılayacaktır. İster seçin, ister çoğaltın. Genişletmek için tıkla... @furkeiii bunun için Miracast'ı destekleyen bir cihaz gerekli.
msn dedi: Dizüstü bilgisayar ayarlarına girin. PC'de yansıtma ekranına gelin. Ayarlarınızı seçin. Diğer PC yada ekrana gidin. Win + P tuşuna basın. Kablosuz ekrana bağlan deyin. Diğer dizüstü bilgisayarınız algılayacaktır. İster seçin, ister çoğaltın. Genişletmek için tıkla... @furkeiii bunun için Miracast'ı destekleyen bir cihaz gerekli.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2021 #10 Berkay Davas dedi: Bunun için Miracast'ı destekleyen bir cihaz gerekli. Genişletmek için tıkla... Destekliyorsa yapsın .
Berkay Davas dedi: Bunun için Miracast'ı destekleyen bir cihaz gerekli. Genişletmek için tıkla... Destekliyorsa yapsın .