Laptopu kasa olarak kullanmak mümkün mü?

snickaii

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptopum 16 inç ve bana yetmiyor sistem için bütçem de yok bir monitör alıp laptopu kasa olarak kullanmayı düşünüyorum. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Bana bir yol gösterirseniz sevinirim( hangi adımlarla ilerliyecegimi bilmiyorum )

Monitör alman yeterli. Hdmi ile bağlayıp monitörden görüntü alabilirsin.

Herkes HDMI demiş ama aslında herkes herhangi bir video çıkış portu varsa demek istemiş. Laptop'ınıza bakın. Eğer VGA, HDMI (güncel Laptop'larda en yaygın kullanılanı), Display Port gibi çıkışlardan en azından 1 tane var ise aynı porta sahip bir monitör almanız ve kablo ile bağlamanız yeterli olacaktır. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Ben evde 2 yıldır o şekilde kullanıyorum Laptop'ımı.

Çok düşünmene gerek yok harici klavye monitör mouse alman yeterli 8 senedir kasa olarak kullanıyorum.

Laptopunuzda muhtemelen HDMİ veya DP girişi vardır. 144-240 HZ, 24”-27” bi monitör alırsanız kutu içeriğinde genellikle kablo çıkar bağlayıp kullanabilirsiniz herhangi bir sorun ile karşılaşmazsınız.

Monitör alman yeterli. Hdmi ile bağlayıp monitörden görüntü alabilirsin.
Laptop 144 Hz hdmi girişi var fakat DP girişi mevcut değil ben de en az 165 Hz monitör alacağım içim hdmi kablosu bu hzyi desteklermi bilmiyorum

Hdmi 2.1 2k'da 165hz'yi karşılayabiliyor. Laptop hdmi çıkışı kaç hz destekliyor buna bakmalınız.

Hocam siteden baktığımda hdmi 2.1 sürümüne sahip laptop

Hocam siteden baktığımda hdmi 2.1 sürümüne sahip laptop
Fakat alacağım monitörun hdmi sürümü 2.0b olarak görünüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…