Fazla hatırlamıyorum, port ile bir bağlantı yapmıştım, ismi tam olarak aklımda değil.Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünkü
Resimdeki adaptörlere benzer şeylerle yapmıştım, ama çok uğraştırıcı bir iş. Sana tavsiyem hiç girişme, ucuz bir monitör al.Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünkü
Kendi Laptopum da denemiştim, ama sürekli açık olması gerekiyor.Kasam için bir monitörüm yok halihazırda zar zor olsa da sıkıntılı bir laptopum var ben bu laptopu kasamın ekranı olarak kullanabilir miyim? HDMI ile kasa ve laptopu bağlasam falan?
Onu nasıl yaptınız ki?Kendi laptopum da denemiştim, ama sürekli açık olması gerekiyor.
Onu gerçekten nasıl yaptınız? Bilgisayar monitorleri sadece out olur. Yani çıkış sağlar. Herhangi bir giriş sağlamıyor diye biliyorum?Kendi Laptopum da denemiştim, ama sürekli açık olması gerekiyor.
Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünküKendi Laptopum da denemiştim, ama sürekli açık olması gerekiyor.
Fazla hatırlamıyorum, port ile bir bağlantı yapmıştım, ismi tam olarak aklımda değil.Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünkü
Resimdeki adaptörlere benzer şeylerle yapmıştım, ama çok uğraştırıcı bir iş. Sana tavsiyem hiç girişme, ucuz bir monitör al.Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünkü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.