Laptop'u kasanın ekranı olarak kullanmak

BurakG20

Hectopat
Kasam için bir monitörüm yok halihazırda zar zor olsa da sıkıntılı bir laptopum var ben bu laptopu kasamın ekranı olarak kullanabilir miyim? HDMI ile kasa ve laptopu bağlasam falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünkü
Fazla hatırlamıyorum, port ile bir bağlantı yapmıştım, ismi tam olarak aklımda değil.
Onu nasıl yaptın? valla hep açık kalmasın falan razıyım bu laptop beni deli ediyor çünkü
Resimdeki adaptörlere benzer şeylerle yapmıştım, ama çok uğraştırıcı bir iş. Sana tavsiyem hiç girişme, ucuz bir monitör al.
Fazla hatırlamıyorum, port ile bir bağlantı yapmıştım, ismi tam olarak aklımda değil.
Resimdeki adaptörlere benzer şeylerle yapmıştım, ama çok uğraştırıcı bir iş. Sana tavsiyem hiç girişme, ucuz bir monitör al.

Dosya Ekleri

• tft_lcd_panel__back_light_1 (1).jpg
    tft_lcd_panel__back_light_1 (1).jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı