Laptopu Monitöre Bağlamak

Anıl_Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben laptopu monitöre bağlasam. Normal bir bilgisayardan farkı olur mu? Yani bilgisayar kasasından bağlamış gibi verim alabilir miyim? Netlik, hız, mouse hareketlerinde yavaşlama, oyunlarda grafik hataları, fps vs...?

Arkadaşlar bilen yok mu?

Ben dizüstümü televizyona ve monitöre bağladığımda tepki süresi çok berbat olmakta tabi bu sizin kullancağınız monitöre göre değişirde hangisine bağlarsam bağlayım değişmiyor,
yani mouse haraketleri oynanmayacak gibi oluyor tepki süresi kötü olunca bir diğer hususda dizüstünüz de kullandığınız çözünürlük 1366x768 gibi Hd çözünürlükse 1920x1080 bir ekrana bağlarsanız o çözünürlükte fps ciddi oranda etkilenecek ve siz 1366x768 çözünürlükte oynamak isterseniz ekranın netliği bozulacaktır tabi bilgisayarınız güçlü ise sorun olmaz :)

Burada fiyatı değil özellikleri söyleseniz daha iyi ve güzel bir tavır gösterirsiniz yoksa başka bir amaç gibi söylediniz 7000tl filan?

Ve bu arada 1080p 4ms'lik monitöre 1500tl verdiyseniz ne diyim artık..
Yok beni yanlış anlamışsınız ve zaten yazdığım şeylere sahip değilim örnek olarak yazmıştım. Yani kaliteli ürünlerlede güzel sonuç elde edilez mi demek için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı