Laptopu sadece kutusunda kargoya vermek sıkıntı olur mu?

Kalim_x

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Monster bilgisayarımı, kargo paketlemesinden haberim olmadığı için, sadece kendisiyle beraber gelen kutusunun içine koyarak kargoya verdim. Bakıma gidecek. Kargocular sadece kutuyu bantladı ve kırılabilir isimli işaret koydu. Sizce yeterli mi? Bilgisayarıma bir şey olur mu? Olursa ne yapmam lazım?

Monster bilgisayarımı, kargo paketlemesinden haberim olmadığı için, sadece kendisiyle beraber gelen kutusunun içine koyarak kargoya verdim. Bakıma gidecek. Kargocular sadece kutuyu bantladı ve kırılabilir isimli işaret koydu. Sizce yeterli mi? Bilgisayarıma bir şey olur mu? Olursa ne yapmam lazım?

Ben üstüne koli de koymuştum ama bir şey olacağını sanmıyorum. Olursa da kargocular hiçbir şey yapmıyor, o yüzden umarım olmaz. İçiniz rahat olsun bir şey olmaz ya. Hatta aklıma geldi Monster geri gönderirken de aynı şekilde gönderiyor. Bir sorun olmaz.

Ben üstüne koli de koymuştum ama bir şey olacağını sanmıyorum. Olursa da kargocular hiçbir şey yapmıyor, o yüzden umarım olmaz. İçiniz rahat olsun bir şey olmaz ya. Hatta aklıma geldi Monster geri gönderirken de aynı şekilde gönderiyor. Bir sorun olmaz.

Umarım olmaz. Teşekkürler bilgi için 👍

Peki Monster'dan gelen laptopunuza sıfırdan Windows kurmuşlar mıydı?

Son düzenleme:

Size bir mesaj gelecek. O siteden format atmalarını isteyebilirsiniz. Ben istememiştim. O yüzden tekrardan Windows kuruyorlar mı bilemiyorum ama format kolay bir işlem zaten. Çok kafaya takmanıza gerek yok.

Kargoya verdikten 4 gün sonra yani bugün Monster'dan mesaj geldi. Mesajdaki linke tıkladım ve bilgisayarımın göresellerini gördüm. Cihazım sağlamdı. Durum bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı