Laptopu şarj ederken "dllhost.exe unknown hard error" hatası

wawaassertrce

Centipat
Daha fazla  
Laptop'ı şarj edince böyle bir hatayla karşılaşıyorum pencereyi kapatsam da bir sürü çıkıyor ve tamamen kapatana kadar canım çıkıyor resmen. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'ı şarj edince böyle bir hatayla karşılaşıyorum pencereyi kapatsam da bir sürü çıkıyor ve tamamen kapatana kadar canım çıkıyor resmen. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Yöntem 1: Öncelikle Windows'unuzun güncel olduğundan emin olunuz.

Windows 10’u güncelleştirme

Yöntem 2: Sistem dosyalarındaki bir hasara karşı sistem dosya denetleyicisini kullanınız.

Windows 10’da Sistem Dosyası Denetleyicisi’ni Kullanma

Yöntem 3: Bilgisayarı güvenli modda başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu, Windows'u sınırlı sayıda dosya ve sürücü kullanarak başlatacaktır. Bu, adım sürücülerinin soruna neden olup olmadığını kontrol etmenizi sağlayacaktır. Sorun güvenli modda oluşmuyorsa, soruna varsayılan ayarların ve temel cihaz sürücülerinin neden olmadığını anlarsınız.

Windows 10'da bilgisayarınızı güvenli modda başlatma

Yöntem 4: Temiz önyükleme gerçekleştiriniz ve probleme 3. parti bir programın sebep olup olmadığını kontrol ediniz. Temiz önyüklemeden sonra "Temiz önyükleme gerçekleştirdikten sonra sorunun nedenini belirleme" ve "Temiz önyükleme sorun giderme işleminden sonra bilgisayarı normal başlayacak şekilde sıfırlama" adımlarını uyguladığınızdan emin olunuz.

Windows'ta temiz önyükleme gerçekleştirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…