Laptop'ı şarj edince böyle bir hatayla karşılaşıyorum pencereyi kapatsam da bir sürü çıkıyor ve tamamen kapatana kadar canım çıkıyor resmen. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Laptop'ı şarj edince böyle bir hatayla karşılaşıyorum pencereyi kapatsam da bir sürü çıkıyor ve tamamen kapatana kadar canım çıkıyor resmen. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
Yöntem 3: Bilgisayarı güvenli modda başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu, Windows'u sınırlı sayıda dosya ve sürücü kullanarak başlatacaktır. Bu, adım sürücülerinin soruna neden olup olmadığını kontrol etmenizi sağlayacaktır. Sorun güvenli modda oluşmuyorsa, soruna varsayılan ayarların ve temel cihaz sürücülerinin neden olmadığını anlarsınız.
Yöntem 4: Temiz önyükleme gerçekleştiriniz ve probleme 3. parti bir programın sebep olup olmadığını kontrol ediniz. Temiz önyüklemeden sonra "Temiz önyükleme gerçekleştirdikten sonra sorunun nedenini belirleme" ve "Temiz önyükleme sorun giderme işleminden sonra bilgisayarı normal başlayacak şekilde sıfırlama" adımlarını uyguladığınızdan emin olunuz.