Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Laptopu şarja taktığım anda bip sesi, gelip 2 saniyelik CMD açılıyor kapanıyor. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
rastgele bir fakir Decipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.427 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Kamil24 dedi: Laptopu şarja taktığım anda bip sesi, gelip 2 saniyelik CMD açılıyor kapanıyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Korsan oyun ya da korsan uygulama indirdiysen mining girmiş olabilir laptopun ölmeden önce Malwarebytes indirip tarama yap.
Kamil24 dedi: Laptopu şarja taktığım anda bip sesi, gelip 2 saniyelik CMD açılıyor kapanıyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Korsan oyun ya da korsan uygulama indirdiysen mining girmiş olabilir laptopun ölmeden önce Malwarebytes indirip tarama yap.
emireyitutuncu Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Samsung Galaxy A03 4GB Ram 64 GB Hafıza İntel Core i5 12400f RTX 3060 1 TB NVMe SSD 1000 Watt PSU Microsoft Windows 11 Pro Etkinleştirildi MSİ Anakart Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Laptopu prize takınca CMD açılıyor İyi günler herkese cihazımı her prize taktığımda iki defa anlık CMD açılıp kapanıyor. Keylogger olabilme ihtimalini düşündüm ama yok. Ne olabilir sebebi? www.technopat.net
Laptopu prize takınca CMD açılıyor İyi günler herkese cihazımı her prize taktığımda iki defa anlık CMD açılıp kapanıyor. Keylogger olabilme ihtimalini düşündüm ama yok. Ne olabilir sebebi? www.technopat.net
UKeremCan Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 152 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dragos Ocean Curved Pro ASUS GEFORCE RTX 4090 24GB | INTEL Core İ9 14900K | 2x Samsung 980 PRO 2TB M.2 SSD | 128GB DDR5 RAM | ASUS Z790 WIFI7 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılmcı 23 Kasım 2024 #4 Aynı sorunu eski laptopumda yaşamıştım. Görev Zamanlayıcı, ardından Görev Zamanlayıcı Kitaplığını aç. Oranın ekran görüntüsünü bize atabilir misin?
Aynı sorunu eski laptopumda yaşamıştım. Görev Zamanlayıcı, ardından Görev Zamanlayıcı Kitaplığını aç. Oranın ekran görüntüsünü bize atabilir misin?
Kamil24 Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 rastgele bir fakir dedi: Korsan oyun ya da korsan uygulama indirdiysen mining girmiş olabilir laptopun ölmeden önce Malwarebytes indirip tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım birşey yok gibi gözüküyor
rastgele bir fakir dedi: Korsan oyun ya da korsan uygulama indirdiysen mining girmiş olabilir laptopun ölmeden önce Malwarebytes indirip tarama yap. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım birşey yok gibi gözüküyor