P PhoeniXenon Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Laptopu şarjda kullanırken ciddi FPS ve performans düşüşü yaşıyorum. Laptopun güç planını ve güç seçeneklerini de değiştiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Laptopu şarjda kullanırken ciddi FPS ve performans düşüşü yaşıyorum. Laptopun güç planını ve güç seçeneklerini de değiştiremiyorum.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.990 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 PhoeniXenon dedi: Laptopu şarjda kullanırken ciddi FPS ve performans düşüşü yaşıyorum. Laptopun güç planını ve güç seçeneklerini de değiştiremiyorum. Eki Görüntüle 1907980Eki Görüntüle 1907983 Genişletmek için tıkla... Laptop markası nedir? Artı 0 Eksi
PhoeniXenon dedi: Laptopu şarjda kullanırken ciddi FPS ve performans düşüşü yaşıyorum. Laptopun güç planını ve güç seçeneklerini de değiştiremiyorum. Eki Görüntüle 1907980Eki Görüntüle 1907983 Genişletmek için tıkla... Laptop markası nedir?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.909 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 18 Ağustos 2023 #3 Pil simgesine sağ tıklayıp Windows Mobility Center yazana tıklayın bu pencereden yüksek performansa ayarlayın. Artı 0 Eksi
Pil simgesine sağ tıklayıp Windows Mobility Center yazana tıklayın bu pencereden yüksek performansa ayarlayın.
KS KS P PhoeniXenon Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 LinusFenrir dedi: Laptop markası nedir? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Blacksidemre dedi: Pil simgesine sağ tıklayıp Windows Mobility Center yazana tıklayın bu pencereden yüksek performansa ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Orada da performans modu gözükmüyor yalnızca dengeli mod var. Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Laptop markası nedir? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Blacksidemre dedi: Pil simgesine sağ tıklayıp Windows Mobility Center yazana tıklayın bu pencereden yüksek performansa ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Orada da performans modu gözükmüyor yalnızca dengeli mod var.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.990 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #5 PhoeniXenon dedi: Amazon.com.tr Orada da performans modu gözükmüyor yalnızca dengeli mod var. Genişletmek için tıkla... Ofis üzerine tasarlandığı için düşük pilde kendi oyun kalitesini düşürüyor Gaming modu falan varsa ona bakın. Artı 0 Eksi
PhoeniXenon dedi: Amazon.com.tr Orada da performans modu gözükmüyor yalnızca dengeli mod var. Genişletmek için tıkla... Ofis üzerine tasarlandığı için düşük pilde kendi oyun kalitesini düşürüyor Gaming modu falan varsa ona bakın.
KS KS P PhoeniXenon Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 LinusFenrir dedi: Ofis üzerine tasarlandığı için düşük pilde kendi oyun kalitesini düşürüyor Gaming modu falan varsa ona bakın. Genişletmek için tıkla... Gaming modu mevcut ve aktif ama bir etkisi olmadı Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Ofis üzerine tasarlandığı için düşük pilde kendi oyun kalitesini düşürüyor Gaming modu falan varsa ona bakın. Genişletmek için tıkla... Gaming modu mevcut ve aktif ama bir etkisi olmadı