Laptopu şarja takınca internet yavaşlıyor

burak5566

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar pilde kullanırken gayet normal bir şekilde internette gezinebiliyorum ama şarj kablosunu taktığımda internet aşırı yavaşlıyor. İnternet hızı neredeyse yarı yarıya düşüyor. Cevaplarsanız sevinirim. Fotograflarda ilk önce şarja takılı olmayan istatistikler sonra şarjdaki istatistikler var. Valorant oynuyorum oyunda sürekli laglanıyor oynayamıyorum eskiden sabit 4 ping ile oynardım şimdi bu sorunu nasıl düzeltirim?

1750180250822.png

resim_2025-06-17_201148855.png

Arkadaşlar pilde kullanırken gayet normal bir şekilde internette gezinebiliyorum ama şarj kablosunu taktığımda internet aşırı yavaşlıyor. İnternet hızı neredeyse yarı yarıya düşüyor. Cevaplarsanız sevinirim. Fotograflarda ilk önce şarja takılı istatistikler sonra şarjdan çıkardığım istatistikler var. Valorant oynuyorum oyunda sürekli laglanıyor oynayamıyorum eskiden sabit 4 ping ile oynardım şimdi bu sorunu nasıl düzeltirim?

1750180250822.png

resim_2025-06-17_201148855.png
yüksek olan şarza takılı olmayan istatistikleridr

Son düzenleme:
Arkadaşlar pilde kullanırken gayet normal bir şekilde internette gezinebiliyorum ama şarj kablosunu taktığımda internet aşırı yavaşlıyor. İnternet hızı neredeyse yarı yarıya düşüyor. Cevaplarsanız sevinirim. Fotograflarda ilk önce şarja takılı olmayan istatistikler sonra şarjdaki istatistikler var. Valorant oynuyorum oyunda sürekli laglanıyor oynayamıyorum eskiden sabit 4 ping ile oynardım şimdi bu sorunu nasıl düzeltirim?

Eki Görüntüle 2514823
Eki Görüntüle 2514824

yüksek olan şarza takılı olmayan istatistikleridr
Orjinal olmayan şarj kabloları/adaptörleri, hasarlı bataryalar, uygunsuz prizler gibi birçok güç sıkıntısı bu tarz sorunlara yol açabilir. Size tavsiyem bu durumu başka bir Wi-Fi çipi ile deneyebilmek adına cihazı servise göndermeniz olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı