Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 10 Şubat 2023 #11 1Hydrogen1 dedi: Nasıl limitliyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bazı markalarin Control centerlarinda bu ayar var, cihazın nedir?
1Hydrogen1 dedi: Nasıl limitliyeceğim? Genişletmek için tıkla... Bazı markalarin Control centerlarinda bu ayar var, cihazın nedir?
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 10 Şubat 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Bazı markalarin Control centerlarinda bu ayar var, cihazın nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo ideapad gaming 3.
Artoria Pendragon dedi: Bazı markalarin Control centerlarinda bu ayar var, cihazın nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo ideapad gaming 3.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 10 Şubat 2023 #13 1Hydrogen1 dedi: Lenovo Ideapad Gaming 3. Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantage'e girip pil kısmına gir, oradan pil tasarrufunu aç.
1Hydrogen1 dedi: Lenovo Ideapad Gaming 3. Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantage'e girip pil kısmına gir, oradan pil tasarrufunu aç.
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 10 Şubat 2023 #14 Artoria Pendragon dedi: Lenovo Vantage'e girip pil kısmına gir, oradan pil tasarrufunu aç. Genişletmek için tıkla... Yaptım yüzde 60 dan sonra şarj etmeyecekmiş.
Artoria Pendragon dedi: Lenovo Vantage'e girip pil kısmına gir, oradan pil tasarrufunu aç. Genişletmek için tıkla... Yaptım yüzde 60 dan sonra şarj etmeyecekmiş.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 10 Şubat 2023 #15 1Hydrogen1 dedi: Yaptım yüzde 60'dan sonra şarj etmeyecekmiş. Genişletmek için tıkla... Evet, bu şekilde şarjda kullanabilirsin. Ayda 1 de tamamen doldur boşalt.
1Hydrogen1 dedi: Yaptım yüzde 60'dan sonra şarj etmeyecekmiş. Genişletmek için tıkla... Evet, bu şekilde şarjda kullanabilirsin. Ayda 1 de tamamen doldur boşalt.
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 10 Şubat 2023 #16 Artoria Pendragon dedi: Evet, bu şekilde şarjda kullanabilirsin. Ayda 1 de tamamen doldur boşalt. Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde kullanırsam pile herhangi bir zararı olur mu?
Artoria Pendragon dedi: Evet, bu şekilde şarjda kullanabilirsin. Ayda 1 de tamamen doldur boşalt. Genişletmek için tıkla... Peki bu şekilde kullanırsam pile herhangi bir zararı olur mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 10 Şubat 2023 #17 1Hydrogen1 dedi: Peki bu şekilde kullanırsam pile herhangi bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Her kullanımda pil elbette ölecektir fakat bu kullanım da en aza indiriyorsun durumu.
1Hydrogen1 dedi: Peki bu şekilde kullanırsam pile herhangi bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Her kullanımda pil elbette ölecektir fakat bu kullanım da en aza indiriyorsun durumu.
Nvdia HD6850 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #18 1Hydrogen1 dedi: Gaming laptopum var. Valorant vb oyunlar oynarken hep şarjda oynuyorum. Laptopun altına falan baktım ama bataryası yoktu sanırım içerisinde. Soruma gelecek olursak laptop ile şarjda oyun oynamak zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oyun oynarken pilde oynamayın. Fişe takın.
1Hydrogen1 dedi: Gaming laptopum var. Valorant vb oyunlar oynarken hep şarjda oynuyorum. Laptopun altına falan baktım ama bataryası yoktu sanırım içerisinde. Soruma gelecek olursak laptop ile şarjda oyun oynamak zararlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oyun oynarken pilde oynamayın. Fişe takın.
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 10 Şubat 2023 #19 Nvdia HD6850 dedi: Kesinlikle oyun oynarken pilde oynamayın. Fişe takın. Genişletmek için tıkla... Neden?
Nvdia HD6850 dedi: Kesinlikle oyun oynarken pilde oynamayın. Fişe takın. Genişletmek için tıkla... Neden?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 10 Şubat 2023 #20 FPS kısıtlanıyor ve düşük performans alıyorsun, FPS limitini kaldırsan bile donanımlara batarya uzun süre güç yettiremez.
FPS kısıtlanıyor ve düşük performans alıyorsun, FPS limitini kaldırsan bile donanımlara batarya uzun süre güç yettiremez.