Oğuz Candaş
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, cihazımda Win 10 Home sürümünü kullanıyorum. Laptopu sarjdan çekince Proxy sunucusu sorunu yaşıyorum, laptopu prize tekrar takıp yeniden başlatınca sorun çözülüyor. Laptopu şarjda kullanmam gerekiyor. daha sonraki gözlemlerimde fark ettim ki prizden çekince ara sunucunun kendi kendine aktifleştiğini gördüm. Kapatınca kendi kendine tekrar açılıyor.
problemin geçici çözümünü buldum ;
ayarlar>ağ ve internet> ara sunucu > ara sunucu kullan sekmesi şarjdan çekince kendi kendine açılıyor kapatınca bir iki günlüğüne idare ediyor sonra eski haline geri dönüyor bu birinci çözüm ;
ikincisi win+r komutuyla karşımıza çıkan çalıştıra regedit yazıp policies-microsoft-windows-CurrentVersion-InternetSettings- cache içindeki proxysettingsperuser'i silmek de işe yarıyor fakat 1 2 gün içerisinde geri geliyor eğer bunların kalıcı olmasını sağlamanın bi yolunu bulursak sorunu hallederiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
problemin geçici çözümünü buldum ;
ayarlar>ağ ve internet> ara sunucu > ara sunucu kullan sekmesi şarjdan çekince kendi kendine açılıyor kapatınca bir iki günlüğüne idare ediyor sonra eski haline geri dönüyor bu birinci çözüm ;
ikincisi win+r komutuyla karşımıza çıkan çalıştıra regedit yazıp policies-microsoft-windows-CurrentVersion-InternetSettings- cache içindeki proxysettingsperuser'i silmek de işe yarıyor fakat 1 2 gün içerisinde geri geliyor eğer bunların kalıcı olmasını sağlamanın bi yolunu bulursak sorunu hallederiz
Son düzenleme: