wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.564 Çözümler 9 15 Mart 2025 #11 Teru dedi: Gönderin derim. Kullanılmış falan çıkmasın laptop. SSD'ye falan bakın, ne kadar kullanılmış bir görün. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun açıldığı tarihler falan doğru SSD sağlığı ise 99. Sadece bileşenleri yük altına sokmadım.
Teru dedi: Gönderin derim. Kullanılmış falan çıkmasın laptop. SSD'ye falan bakın, ne kadar kullanılmış bir görün. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun açıldığı tarihler falan doğru SSD sağlığı ise 99. Sadece bileşenleri yük altına sokmadım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.988 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Mart 2025 #12 Silinen üye dedi: Hocam laptopun açıldığı tarihler falan doğru SSD sağlığı ise 99. Sadece bileşenleri yük altına sokmadım. Genişletmek için tıkla... O zaman pil sorunlu çıkmıştır. Ben de prize takılı kullanıyorum ama başıma gelse buna takardım.
Silinen üye dedi: Hocam laptopun açıldığı tarihler falan doğru SSD sağlığı ise 99. Sadece bileşenleri yük altına sokmadım. Genişletmek için tıkla... O zaman pil sorunlu çıkmıştır. Ben de prize takılı kullanıyorum ama başıma gelse buna takardım.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.564 Çözümler 9 15 Mart 2025 #13 Teru dedi: O zaman pil sorunlu çıkmıştır. Ben de prize takılı kullanıyorum ama başıma gelse buna takardım. Genişletmek için tıkla... Ben de çok takıntılıyım da çok geç sürüyor servisten gelmesi. Biraz da sabırsızım o yüzden göndermek istemedim.
Teru dedi: O zaman pil sorunlu çıkmıştır. Ben de prize takılı kullanıyorum ama başıma gelse buna takardım. Genişletmek için tıkla... Ben de çok takıntılıyım da çok geç sürüyor servisten gelmesi. Biraz da sabırsızım o yüzden göndermek istemedim.