R rader Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Yenı bır laptop aldım sureklı şarjda mı kullanmalıyım, bu bataryaya zarar verir mi? Herhangı bir sorun olur mu sureklı şarjda kullansam. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2024
Yenı bır laptop aldım sureklı şarjda mı kullanmalıyım, bu bataryaya zarar verir mi? Herhangı bir sorun olur mu sureklı şarjda kullansam.
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 646 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2024 #2 rader dedi: Yenı bır laptop aldım sureklı şarjda mı kullanmalıyım, bu bataryaya zarar verir mi? Herhangı bir sorun olur mu sureklı şarjda kullansam. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece performans arttırır. Şajrda değilken performans düşer. Bataraya sorunu olmaz. Temiz kullanın hocam yeterli.
rader dedi: Yenı bır laptop aldım sureklı şarjda mı kullanmalıyım, bu bataryaya zarar verir mi? Herhangı bir sorun olur mu sureklı şarjda kullansam. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece performans arttırır. Şajrda değilken performans düşer. Bataraya sorunu olmaz. Temiz kullanın hocam yeterli.
Colonel Hans Landa Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB | Cinsiyet Erkek Meslek IT Stajyeri 24 Nisan 2024 #3 Hocam şarjı power supply gibi düşünün anakarta giden enerjiyi arttırarak performansı arttırıyor. Bir zararı yok.
Hocam şarjı power supply gibi düşünün anakarta giden enerjiyi arttırarak performansı arttırıyor. Bir zararı yok.
R rader Femtopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 Lachin Eke dedi: Hayır sadece performans arttırır. Şajrda değilken performans düşer. Bataraya sorunu olmaz. Temiz kullanın hocam yeterli. Genişletmek için tıkla... Colonel Hans Landa dedi: Hocam şarjı power supply gibi düşünün anakarta giden enerjiyi arttırarak performansı arttırıyor. Bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... anladım tesekkur ederım
Lachin Eke dedi: Hayır sadece performans arttırır. Şajrda değilken performans düşer. Bataraya sorunu olmaz. Temiz kullanın hocam yeterli. Genişletmek için tıkla... Colonel Hans Landa dedi: Hocam şarjı power supply gibi düşünün anakarta giden enerjiyi arttırarak performansı arttırıyor. Bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... anladım tesekkur ederım