Arkadaşlar merhaba. Laptopu monitore yansıtarak kullanıyorum, bu yüzden fanların daha rahat olması için ters koysam bir sorun olur mu?
Laptop modeline göre değişir de bendekinden hesap biçiyorum ekrana fazla yük bineceğinden zarar görebilir. 1 tane kitapla eğim yaratsan bile fazlasıyla yeter.
Riske atmaya hiç gerek yok dediğim gibi eğim yarat.Victus 16.
dik şekilde koy ps gibi bir setupta görmüştüm çok güzel duruyor.Arkadaşlar merhaba. Laptopu monitore yansıtarak kullanıyorum, bu yüzden fanların daha rahat olması için ters koysam bir sorun olur mu?
Fanlar "aşağı"da çalışacak şekilde planlanmıştır. Ters kullanman ömrünü azaltacaktır, 10mm yükselti sağlasan yeter hava sirkülasyonu için.Arkadaşlar merhaba. Laptopu monitore yansıtarak kullanıyorum, bu yüzden fanların daha rahat olması için ters koysam bir sorun olur mu?
Her şeyin testi sınırlı süreler içinde yapılıp yüzde verilir. Uzun süreli kullanım için değil. 25-30 yıl önce 1 saatlik bir fan testinin ürünler için %90 civarı 30.000 saat olduğu belirtilmişti. 2015 yılındaki başka bir testte 4 farklı marka için 20.000 saat testi* yaptılar, 30.000 saati gören fan olmadı, hepsinde ayrı bir problem oluştu - tabi fan teknolojileri değişmedi ancak motor kaliteleri ve üretimler değişti.Bir şey olacağını sanmam. Laptoplar taşınabilir olduğu için her şekli test ediliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.