NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #21 Vorthionz dedi: Hocam yani ekran direkt sogutucunun centiklerine mi dayanıyor :l Genişletmek için tıkla... Öyleydi. Hocam benim laptop çok ısınıyordu dedim belki çözümüde olur da yine bi işe yaramadı :/
Vorthionz dedi: Hocam yani ekran direkt sogutucunun centiklerine mi dayanıyor :l Genişletmek için tıkla... Öyleydi. Hocam benim laptop çok ısınıyordu dedim belki çözümüde olur da yine bi işe yaramadı :/
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #22 NBlooqed dedi: Öyleydi. Hocam benim laptop çok ısınıyordu dedim belki çözümüde olur da yine bir işe yaramadı :/ Genişletmek için tıkla... Hocam siz sıkıntı cıkmadan eski haline getirin bence.
NBlooqed dedi: Öyleydi. Hocam benim laptop çok ısınıyordu dedim belki çözümüde olur da yine bir işe yaramadı :/ Genişletmek için tıkla... Hocam siz sıkıntı cıkmadan eski haline getirin bence.
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #23 Vorthionz dedi: Hocam siz sıkıntı cıkmadan eski haline getirin bence. Genişletmek için tıkla... Getirdim hocam teşekkürler. Isı hakkında ne önerebilirsiniz peki
Vorthionz dedi: Hocam siz sıkıntı cıkmadan eski haline getirin bence. Genişletmek için tıkla... Getirdim hocam teşekkürler. Isı hakkında ne önerebilirsiniz peki
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 28 Aralık 2024 #24 NBlooqed dedi: Getirdim hocam teşekkürler. Isı hakkında ne önerebilirsiniz peki. Genişletmek için tıkla... Zaten soğutucu kullanıyor musunuz hocam. O yüzden zaten laptopta hem yerden yuksektedir hem de soguyordur. En son ne zaman bakıma goturdunuz. Odanizi arada havalandırmaya fayda sağlayabilir.
NBlooqed dedi: Getirdim hocam teşekkürler. Isı hakkında ne önerebilirsiniz peki. Genişletmek için tıkla... Zaten soğutucu kullanıyor musunuz hocam. O yüzden zaten laptopta hem yerden yuksektedir hem de soguyordur. En son ne zaman bakıma goturdunuz. Odanizi arada havalandırmaya fayda sağlayabilir.