Laptopu vantilatör ile kullanmak

Ev vantilatörü 220 Volt değil mi?
Vantilatörü bağlamıyorum laptopa yanına koyuyorum lakin girişleri ters geliyor içlerine toz dolması gibi bir sıkıntı çıkarır mı bakımından soruyorum.
Laptopun dışarıyı attığı havayı tekrar içeri doğru ters akım ile gönderebilirsin. Önermem.
Havayı arkasından dışarı üflüyor, arkasına koymadığım sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum?

Evet, yaz sıcakları malum. Yük altında 90'a ulaşabiliyorum.

İşlemciniz ve ekran kartınızı öğrenebilir miyim benimki de ısınıyordu ben bir şekilde çözdüm hem de soğutucusuz ventilatörsüz size de yardım edebilirm.

Laptopunun aerodinamik yapısını ve vantilatörün konumunu bilmiyorum fakat doğru bir şekilde yerleştirirsen hava akışını hızlandırırsın. Toz filtreleri toz girmesini büyük ölçüde önlüyor zaten sıkıntı olmaz.

Ben fişe kullanılan vantilatör kullanıyorum çokda işe yarıyor USB yeterli güç alamayabilir
Hayır öyle değil biraz eksik anlatmışım kusura bakmayın, normal vantilatör bu 1 metre falan, fişe takılanından, laptop'un yanına koyuyorum lakin girişleri vantilatörün bulunduğu tarafta içlerine toz falan doldurur mu onu soruyordum.

Kankam biraz daha gerip alıp hem sana hem de laptopa gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…