Laptopu vantilatör ile kullanmak

Çok aklını kurcalarsa para bandıyla kapat usb girişlerini. 14 derece düşürmek az bir fark değil bence değer.

Benim sana tavsiyem mini vantilatör ile soğut ben öyle yapıyordum benim işlemciye termal macun yaptırmadığım zaman işlemcim 90 dereceyi boyluyordu bu çözümle 10 derece düşürmüştüm yararı veya zararı var mı emin değilim zaten 1-2 ay kullanıp sonra termal macun yapmıştım.

Böyle bir sistem kurmayı mı düşünüyorsun? Tabii oldukça düşürür sıcaklığı yalnızca faturaya biraz fazlalık yansır

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi altına bi' klima alın keyfinize bakın. Eskilerden yani 2. el alırsanız daha ucuz olur. Ama faturaya çooooooook (!) küçük bir farkı olur.

Açıkcası bulunduğu ortam fazla tozlu bir ortam değilse yani ev ortamıysa mutlaka düzenli olarak süpüren birisi vardır aşırı bir toz alacağını sanmıyorum 14 derece ciddi bir rakam bunun için yapılabilir. İçim rahat olsun dersen ara sıra içini açıp bakarsın fazla tozlanma var mı diye

Peki bunu yapsa nasıl olur alentrig süpürgesi ile 3 mete öteden çekecek ya da 5 fazla yakın olmuyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…