Laptopu Windows 11'e güncelleme

Yer
Ankara
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 480GB 555MB-540MB/s
Ekran kartı
Nvidia GeForce 970mx
İşlemci
İ7
Laptopumu Windows 11'e güncellemek istiyorum fakat işlemci uyumsuz görünüyor. Şirkette bunun muhabbetini yaparken birisi BIOS'tan ayar yapılıp programı kandırarak güncelleme alabileceğimi söyledi. Araştırdım fakat bulamadım nasıl yapacağımı. Böyle bir şey var mı varsa nasıl yapabilirim?

Laptopumu Windows 11'e güncellemek istiyorum fakat işlemci uyumsuz görünüyor. Şirkette bunun muhabbetini yaparken birisi BIOS'tan ayar yapılıp programı kandırarak güncelleme alabileceğimi söyledi. Araştırdım fakat bulamadım nasıl yapacağımı. Böyle bir şey var mı varsa nasıl yapabilirim?
Windows 7 mi kullanıyorsunuz?

Ofisteki bilgisayarım Windows 7 evdeki sistemime Windows 11 kurmayı düşünüyorum

Biraz baktım ama tam bulamadım bununla ilgili bildiğiniz bir video veya yapılış yolu var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ofisteki bilgisayarım win7 evdeki sistemime win11 kurmayı düşünüyorum

biraz baktım ama tam bulamadım bununla ilgili bildiğiniz bir video ve ya yapılış yolu varmıdır
buradan ISO kısmından Windows 11 indirin.

Buradan rufus-3.21.exe dosyasını indirin ve kurun.
Rufus'u açın ve güncellemelere izin verin.
USB Flash belleğinizi takın ISO dosyanızı seçip Başlat deyin. İlk iki seçeneği seçin. Böylece gereksinimleri iptal etmiş olursunuz.

Daha sonra USB Flash bellek ile bilgisayarınızı açın. Genelde bilgisayarınızı açarken F12 tuşu ile araya girerek USB Flash'ı gösterebilirsiniz.

Not: Öncelikle bilgisayarınızdaki önemli dosyaları yedekleyin dışarıda bir yere. Bilgisayarda yükseltme yapmayın. Temiz kurulum yapın. Eski sistem kalmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı