emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Haziran 2020 #1 Laptop çalışırken aniden kapandı açmaya çalışınca 3 4 saniye çalışıyor sonra kapanıyor. Şimdi tusa basinca hiç tepki vermiyor. Ne yapmalıyım? Şu an açma tuşuna basıyorum ışık yanıyor hemen kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2020
Laptop çalışırken aniden kapandı açmaya çalışınca 3 4 saniye çalışıyor sonra kapanıyor. Şimdi tusa basinca hiç tepki vermiyor. Ne yapmalıyım? Şu an açma tuşuna basıyorum ışık yanıyor hemen kapanıyor.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 19 Haziran 2020 #2 bataryası çıkabiliyorsa şarja takıp açmayı deneyin Artı 0 Eksi
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Haziran 2020 #3 Focal Fossa dedi: Bataryası çıkabiliyorsa şarja takıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Focal Fossa dedi: Bataryası çıkabiliyorsa şarja takıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bataryası yok prize takılı çalışıyor. Artı 0 Eksi
Focal Fossa dedi: Bataryası çıkabiliyorsa şarja takıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Focal Fossa dedi: Bataryası çıkabiliyorsa şarja takıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bataryası yok prize takılı çalışıyor.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Haziran 2020 #4 Silinen üye dedi: Bataryası yok prize takılı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun bakımı yaptırdınız mı ya da yaptınız mı ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bataryası yok prize takılı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun bakımı yaptırdınız mı ya da yaptınız mı ?
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Haziran 2020 #5 ExecutioneR_ dedi: Termal macun bakımı yaptırdınız mı ya da yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır aniden oldu video izliyordum. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Termal macun bakımı yaptırdınız mı ya da yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır aniden oldu video izliyordum.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Haziran 2020 #6 Silinen üye dedi: Hayır aniden oldu video izliyordum. Genişletmek için tıkla... Isıdan dolayı olabilir. Laptop çok ısınıyor muydu ? Eğer çok ısınıyorsa o yüzden kapanmış olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hayır aniden oldu video izliyordum. Genişletmek için tıkla... Isıdan dolayı olabilir. Laptop çok ısınıyor muydu ? Eğer çok ısınıyorsa o yüzden kapanmış olabilir.
KS KS emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Haziran 2020 #7 ExecutioneR_ dedi: Isıdan dolayı olabilir. Laptop çok ısınıyor muydu? Eğer çok ısınıyorsa o yüzden kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu düşündüm laptop şu an soğuk açma tuşuna basıyorum ışık yanıp hemen sönüyor. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Isıdan dolayı olabilir. Laptop çok ısınıyor muydu? Eğer çok ısınıyorsa o yüzden kapanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu düşündüm laptop şu an soğuk açma tuşuna basıyorum ışık yanıp hemen sönüyor.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Haziran 2020 #8 Silinen üye dedi: Onu düşündüm laptop şu an soğuk açma tuşuna basıyorum ışık yanıp hemen sönüyor. Genişletmek için tıkla... Laptop soğuk olur zaten. Laptopun şarj soketin de temassızlık olabilir var mı ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Onu düşündüm laptop şu an soğuk açma tuşuna basıyorum ışık yanıp hemen sönüyor. Genişletmek için tıkla... Laptop soğuk olur zaten. Laptopun şarj soketin de temassızlık olabilir var mı ?